Πολιτική

Καμμένος εναντίον Κοτζιά: Ο ολετήρας έστησε εγκληματική οργάνωση με στελέχη του υπουργείου Εξωτερικών!


«Ολετήρα» αποκαλεί μέσω Twitter, ο πρώην υπουργός Άμυνας και κυβερνητικός εταίρος του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Καμμένος τον Νίκο Κοτζιά και προαναγγέλει πως αργότερα στη Βουλή θα αποκαλύψει «συγκλονιστικά» στοιχεία εναντίον του.

Ο κύριος Καμμένος, η κόντρα του οποίου με τον Νίκο Κοτζιά ξεκινά από όταν και οι δύο ήταν κυβερνητικά στελέχη και μάλιστα συνάδελφοι υπουργοί, από την περασμένη Τετάρτη έχει ανακοινώσει πως σήμερα στη Βουλή πρόκειται να παρουσιάσει στη Βουλή. «Όλα τα στοιχεία για το θέμα της βίζας. Εγώ ότι στοιχεία έχω, θα τα καταθέτω, Ο διαγωνισμός είναι μαϊμού. Ο Κοτζιάς το έστησε. Αυτή η συμφωνία έχει παραβιάσει τους νόμους του κράτους», είχε πει σε τηλεοπτική του συνέντευξη, προσθέτοντας πως «στην υπόθεση της συμφωνίας για τις βίζες έχουν γίνει εγκλήματα και οικονομικά».

Στο σημερινό του tweet ο κύριος Καμμένος αποκαλεί τον πρώην συνάδελφό του «ολετήρα» και τον κατηγορεί πως «έστησε με υπηρεσιακούς παράγοντες του ΥΠΕΞ εγκληματική οργάνωση», ενώ τονίζει πως πρόκειται να αποκαλύψει στοιχεία για τις καταγγελίες του αυτές.

Μάλιστα επισημαίνει πως οι σημερινές του αποκαλύψεις δεν θα είναι παρά η αρχή, καθώς πρόκειται να «καταλήξει στα κέντρα που χρηματοδότησαν την προσπάθεια παράδοσης της Μακεδονίας», καταγγέλοντας έτσι την συμμετοχή Κοτζιά στην Συμφωνία των Πρεσπών, η οποία παρότι εγκρίθηκε από την Βουλή αφού εκείνος είχε αποχωρήσει από την κυβέρνηση, θεωρείται εν πολλοίς δικό του έργο.

«Σήμερα στη Βουλή μετά τις 11:30 θα αποκαλύψω με συγκλονιστικά στοιχεία πως ο ολετήρας έστησε με υπηρεσιακούς παράγοντες του ΥΠΕΞ εγκληματική οργάνωση. Είναι μόνο η αρχή που θα καταλήξει στα κέντρα που χρηματοδότησαν την προσπάθεια παράδοσης της Μακεδονίας», αναφέρει ακριβώς στο tweet του ο Πάνος Καμμένος.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ