Πολιτική

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ο εχθρός βρίσκεται εντός της χώρας - Ανθελληνικό κόμμα κατεβαίνει στις Ευρωεκλογές - Όργανο της Τουρκίας

Η πολιτική που ακολουθεί το κόμμα ΦΙ.Δ.Ι. είναι καθαρά υπέρ της Τουρκίας και σε βάρος της Ελλάδος. Μεγάλος κίνδυνος για τα εθνικά μας συμφέροντα.

Κόμμα ΦΙ.Δ.Ι. ("Φιλίας - Δικαιοσύνης - Ισότητας") θα συμμετάσχει ξανά στις Ευρωεκλογές, με έδρα την περιοχή της Θράκης και ανθελληνική και εξαιρετικά επικίνδυνη στόχευση. Υπηρετεί ξεκάθαρα την εχθρική πολιτική ξένης χώρας, της Τουρκίας, και την επιθετική πολιτική τού Ερντογάν στη χώρα μας και στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ελέγχεται και καθοδηγείται από το τουρκικό προξενείο που βρίσκεται στην Κομοτηνή. Με επικεφαλής την Τσιγδέμ Ασάφογλου, κύκλοι που διασαλεύουν την ειρήνη, την τάξη και την ασφάλεια στη χώρα μας και προκαλούν δημιουργώντας συνθήκες εντάσεων και συγκρούσεων για να προχωρήσουν σε προβοκάτσιες, θέλουν να δημιουργήσουν κι άλλα προβλήματα στην Ελλάδα (αν και είναι Έλληνες πολίτες μουσουλμάνοι) και να προβάλλουν την ανθελληνική συνείδηση πολλών εξ αυτών και την ύπουλη πολιτική της Τουρκίας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ελληνοτουρκικά 0

Στα ύψη η ένταση: Ξεκινούν οι συζητήσεις για τα ΜΟΕ - Η Άγκυρα δημιουργεί τετελεσμένα με την ανάρτηση στον ΟΗΕ του τουρκολιβυκού συμφώνου

Ξεκινά ο τεχνικός διάλογος σε στρατιωτικό και διπλωματικό επίπεδο για τα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης ανάμεσα σε...