Πολιτική

Κόντρα κυβέρνησης - ΝΔ για την άφιξη αεροσκάφους της Βενεζουέλας στην Αθήνα

Η ΝΔ ρώτησε την κυβέρνηση γιατί έδωσε άδεια προσγείωσης στο εν λόγω αεροσκάφος, επικαλούμενη ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ. Για θεωρία συνωμοσίας που «θα ζήλευε ακόμη και ο Αρτέμης Σώρρας» κάνει λόγο η κυβέρνηση.

Για θεωρίες συνωμοσίας και για «κατάντια» της ΝΔ κάνουν λόγο πηγές της κυβέρνησης απαντώντας σε ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης που ζητούσε απαντήσεις για ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ περί προσγείωσης κυβερνητικού αεροσκάφους της Βενεζουέλας στο Ελευθέριος Βενιζέλος.

«Οι ερωτήσεις προς την κυβέρνηση είναι προφανείς: Γιατί ποιον ακριβώς λόγο έδωσε άδεια προσγείωσης στο εν λόγω αεροσκάφος, όταν οι περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες το αρνήθηκαν, και με ποιους ακριβώς συναντήθηκε ο εκπρόσωπος του κ. Μαδούρο»;, ρώτησε χαρακτηριστικά η ΝΔ.

Κυβερνητικοί κύκλοι, στηλίτευσαν την ΝΔ που έσπευσε να υιοθετήσει όπως ανέφεραν, μια θεωρία συνωμοσίας που κατασκεύασε ο ΣΚΑΪ.

«Τα λαγωνικά του ΣΚΑΪ μας ανακάλυψαν ξανά. Από την προσγείωση ενός αεροσκάφους, το οποίο ερχόταν από την Ασία, στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος με σκοπό τον ανεφοδιασμό, ο ΣΚΑΙ κατασκεύασε μια θεωρία συνωμοσίας, την οποία θα ζήλευε ακόμη και ο Άρτεμης Σώρρας. Η ΝΔ προφανώς έσπευσε να την υιοθετήσει, όπως προφανώς αναμέναμε. Το ερώτημα είναι εάν πρέπει να γελάσει ή να κλάψει κανείς με την κατάντια ενός πάλαι ποτέ σοβαρού κόμματος», ανέφεραν κυβερνητικές πηγές.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ