Πολιτική

Τοσουνίδης για μήνυση Κοτζιά: Την κατέθεσε αφού βρέθηκε στριμωγμένος

Για τα μηνύματα που φέρεται να έστειλε ο Πάνος Καμμένος στον Νίκο Κοτζιά, ο κ. Τοσουνίδης απάντησε πως «ό,τι έχει ανταλλαγεί μεταξύ τους υπάρχει» και πως θα αποδειχθεί ότι ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ είναι μια ασυμβίβαστη φωνή αλήθειας.

Ο Πάνος Καμμένος θα καταθέσει στη δικαιοσύνη όλα τα στοιχεία και το υλικό που διαθέτει, τόνισε ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, Θεόδωρος Τοσουνίδης, μιλώντας στον ΑΝΤ1 για τη μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε χθες σε βάρος του κ. Καμμένου ο πρώην υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς.

Ο κ. Τοσουνίδης είπε πως ο κ. Κοτζιάς προσέφυγε στη δικαιοσύνη «αφού βρέθηκε στριμωγμένος» και πως πλέον προσπαθεί να ξεφύγει με τη δικαιοσύνη αλλά «δεν θα ξεφύγει ούτε εκεί.

«Ο Πάνος Καμμένος για μια ακόμα φορά, αφού άνοιξε ο δρόμος της δικαιοσύνης θα αποδειχθεί ότι είναι μια δυνατή και ασυμβίβαστη φωνή αλήθειας», είπε ο κ. Τοσουνίδης.

Για τα μηνύματα που φέρεται να έστειλε ο Πάνος Καμμένος στον Νίκο Κοτζιά, ο κ. Τοσουνίδης απάντησε πως «ό,τι έχει ανταλλαγεί μεταξύ τους υπάρχει» και πως «μετά την αποκάλυψη του μεγάλου ψέματος σε βάρος της τη Μακεδονίας και ενός ολόκληρου λαού, δεν υπήρχε επιστροφή δεν υπάρχει δρόμος επιστροφής».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ