Πολιτική

Στον κόσμο του, όπως πάντα, ο Καμμένος: Τιμή μου οι Τούρκοι να πιστεύουν πως θα τα βρουν με τον Τσίπρα τώρα που έφυγα!

Δεν ξέρουμε... "τι πίνει" αυτός ο άνθρωπος, αλλά τα τουϊταρίσματα του δεν παύουν να μας φτιάχνουν τη διάθεση. Λες και όταν ήταν στην κυβέρνηση ο Πάνος Καμμένος δεν γίνονταν τόσες παραβιάσεις την ημέρα ή μήπως θεωρεί ότι τον φοβήθηκαν οι Τούρκοι λόγω των στιλιστικών του επιλογών και της αδυναμίας του να "ντύνεται" με στρατιωτικές στολές;;;

Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας Hurriyet, στο οποίο αναφέρεται ότι θα είναι πιο εύκολος ο διάλογος Τουρκίας-Ελλάδας τώρα που έφυγε ο Πάνος Καμμένος, σχολίασε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Ο κ. Καμμένος, έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο τουίτερ, γράφοντας πως είναι τιμή του να θεωρεί η Τουρκία πως «τώρα που έφυγε ο Καμμένος, θα τα βρούμε με τον Τσίπρα».

Στο άρθρο του, ο Σερκάν Ντεμιρτάς, πλέκει το εγκώμιο του Έλληνα πρωθυπουργού που «κέρδισε το σεβασμό της τουρκικής κοινής γνώμης και σε κυβερνητικούς κύκλους για την επιτυχημένη πλοήγηση της χώρας του» όσον αφορά στην πορεία της οικονομίας και τη «θετική προσέγγισή του για βελτίωση των διμερών σχέσεων», για το γεγονός ότι δεν έκοψε ποτέ τους δεσμούς του διαλόγου με τους υπουργούς της τουρκικής κυβέρνησης και τον Ερντογάν «ακόμη και στις δυσκολότερες στιγμές».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ