Πολιτική

Ενωση Κεντρώων: Η δολοφονία του ομογενούς στην Αλβανία, θυμίζει Σολωμού και Ισαάκ

Google Logo Προσθέστε το pentapostagma.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

«Η δολοφονία (του Κων. Κατσίφα) αποδεικνύει τις προθέσεις των αλβανικών αρχών έναντι της ελληνικής μειονότητας της Βορείου Ηπείρου», υποστηρίζει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου της Ένωσης Κεντρώων.

Αναλυτικά, όπως σημειώνει, «η Ένωση Κεντρώων καταδικάζει με τον πιο απερίφραστο τρόπο τη δολοφονία από την αλβανική αστυνομία του ομογενούς Κωνσταντίνου Κατσίφα και εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στην οικογένειά του και σε όλον τον βορειοηπειρωτικό ελληνισμό.

Ο Βορειοηπειρώτης αδερφός μας πλήρωσε με τη ζωή του την ύψωση της ελληνικής σημαίας ανήμερα της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου. Η δολοφονία του μάς θυμίζει τις δολοφονίες των Σολωμού Σολωμού και Τάσου Ισαάκ στην Κύπρο.

Η δολοφονία αποδεικνύει τις προθέσεις των αλβανικών αρχών έναντι της ελληνικής μειονότητας της Βορείου Ηπείρου. Για μια ακόμη φορά καταδεικνύεται η αναγκαιότητα η ελληνική πολιτεία να μην υποχωρεί και να υπερασπίζεται με σθεναρότητα και θάρρος τα δίκαια του ελληνισμού».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Πληροφοριακός πόλεμος Ελλάδος -Τουρκίας: Ελληνικός λογαριασμός δημοσίευσε ολόκληρο χάρτη του προεδρικού συγκροτήματος του Ερντογάν

Για λόγους εθνικής ασφαλείας δεν δημοσιεύουμε κανένα βίντεο των Τούρκων και κακώς ελληνικά ΜΜΕ προχώρησαν στην...