Πολιτική

«Καραμανλικός» δηλώνει ο Π. Καμμένος! Ουδέν σχόλιο από τους συνεργάτες του Κ. Καραμανλή

Καραμανλικός δήλωσε στην συνέντευξη τύπου που έδωσε στη ΔΕΘ ο Πάνος Καμμένος, όπως είναι, πρόσθεσε, και ο Ευάγγελος Αντώναρος και η Κατερίνα Παπακώστα.

Ερωτηθείς για το γεύμα που είχε με τον Ευάγγελο Αντώναρο, ο Πάνος Καμμένος, αφού σχολίασε ότι «στη Θεσσαλονίκη δεν κρύβεται κανείς» στη συνέχεια συμπλήρωσε:

«Με τον Αντώναρο έχουμε μια στενή σχέση, για πολλά χρόνια από τότε που ήμασταν μαζί στην κυβέρνηση. Είναι καραμανλικός και όπως κι εγώ, πιστεύουμε στη Νέα Δημοκρατία του Κώστα Καραμανλή που δεν είχε τότε αντιπρόεδρο των Άδωνι Γεωργιάδη και τον Μάκη Βορίδη».

«Η ΝΔ πίστευε στην εθνική συνύπαρξη, αναγνώρισε το ΚΚΕ, τη ΝΔ του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη που συγκυβέρνησε με τον Φλωράκη και τον Κύρκο. την εκπροσωπεί ο Αντώναρος και η Παπακώστα και όσοι διαγραφόμαστε από τη ΝΔ» συμπλήρωσε ο υπουργός Άμυνας.

«Θα συνομιλήσω με τον κ. Αντώναρο, χαίρομαι που είναι η κυρία Παπακώστα στην κυβέρνηση, πιστεύω ότι είναι ένας πάρα πολύ μεγάλος χώρος που μπορεί να συνεργαστεί» κατέληξε για το θέμα ο Πάνος Καμμένος.

Οι αναφορές του υπουργού Άμυνας έρχονται λίγες ώρες μετά από όσα δήλωσε από τη Θεσσαλονίκη η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Κατερίνα Παπακώστα δηλώνοντας και εκείνη βέρα καραμανλική

Το «protothema.gr», επικοινώνησε με συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, για τις δηλώσεις του Πάνου Καμμένου. Η απάντηση του εκπροσώπου Τύπου του πρώην πρωθυπουργού είναι «δεν κάνουμε κανένα σχόλιο».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ