Πολιτική

Οργή απέναντι στην προκλητική ανάρτηση της Καββαδία!

Γεμάτες οργή και πόνο ήταν οι δικαιολογημένες αντιδράσεις των χρηστών του Facebook που έβλεπαν τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Αννέτα Καββαδία, να υπεραμύνεται των θέσεων της κυβέρνησης και προσωπικά του Αλέξη Τσίπρα για τις φονικές πυρκαγιές στην ανατολική Αττική.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έσπευσε να γράψει στον προσωπικό της λογαριασμό: «Εσείς που ουρλιάζετε νυχθημερόν - βλέποντας στην εθνική μας τραγωδία, την ευκαιρία να πλήξετε την κυβέρνηση - έχετε,άραγε, βιώσει την οδυνηρή, βίαιη, απροσδόκητη απώλεια; Έχετε,άραγε, έρθει αντιμέτωποι με τον ξαφνικό θάνατο δικού σας ανθρώπου; Έχετε αναλογιστεί τι αισθήματα προκαλει; Θα ξέρατε τότε, ότι το μόνο που αποζητάς είναι σιωπή και σεβασμός. Όχι ουρλιαχτά και κραυγές "ιερής αγανάκτησης". Δεν καταλαβαίνετε ότι ασχημονείτε;;».

Μάλιστα, η ίδια στάθηκε στο πλευρό του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα που, παρά την ανικανότητά του να αντιμετωπίσει επιτυχώς τις φονικές πυρκαγιές, προχώρησε σε δημόσιες τοποθετήσεις που προκάλεσαν μεγαλύτερο κύμα οργής. «Οπως δεν αποδράσαμε ποτέ από τις ευθύνες μας, δεν θα το κάνουμε ούτε και τώρα. Με απόλυτο σεβασμό στη μνήμη όλων όσοι τόσο άδικα χάθηκαν, αναλαμβάνουμε πλήρως την πολιτική ευθύνη και μαζί τη δέσμευση για την εξάλειψη χρόνιων, κληρονομημένων παθογενειών. Και όπως είπε ο Πρωθυπουργός της χώρας tsipras: "εδώ είμαστε και δεν έχουμε σκοπό να δραπετεύσουμε"», έγραψε χαρακτηριστικά η βουλευτής.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ