Πολιτική

Νέο κόμμα στα δεξιά της ΝΔ: Ετοιμοι οι «τέσσερις σωματοφύλακες του καραμανλισμού»

Google Logo Προσθέστε το pentapostagma.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Νέο φορέα στα δεξιά της Νέας Δημοκρατία ετοιμάζουν οι τρεις «σωματοφύλακες του Καραμανλισμού» που σύμφωνα με τον ΒΗΜΑτοδότη, ευελπιστούν να γίνουν… τετράδα.

Οπως γράφει ο ΒΗΜΑτοδότης:

Χαράς ευαγγέλια για τους τρεις της «Κίνησης», για τη διαγραφή του Κ. Μίχαλου από τη ΝΔ. Τόσο η Κατερίνα Πακακώστα όσο και οι Ευ. Αντώναρος και Ν. Καραχάλιος κριτικάρουν την απόφαση του προέδρου της ΝΔ να τον διαγράψει, την ώρα που η κυβερνητική πλειοψηφία μειωνόταν με τις αποχωρήσεις από τους ΑΝΕΛ.

Μάλιστα ο κ. Καραχάλιος προεξοφλεί ότι ο κ. Μίχαλος θα ενωθεί μαζί τους στην «Κίνηση» (έτσι ονομάζουν προσωρινά τον νέο φορέα που ίδρυσαν) και έτσι οι διαγραφέντες από τον κ. Μητσοτάκη θα γίνουν τέσσερις: «Οπως οι τέσσερις σωματοφύλακες του καραμανλισμού» λέει.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ