Πολιτική

Πολάκης κατά Μητσοτάκη: «Τρέμεις εκπρόσωπε της σαπίλας – Θα τιμωρηθούν τα λαμόγια που έκλεψαν τη χώρα»

Τα βέλη του κατά της Δικαιοσύνης έστρεψε ο Παύλος Πολάκης με αφορμή το γεγονός ότι ο Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης αφέθηκε ελεύθερος μετά και τα όσα είπε στη Βουλή όπου καλούσε σε στρατιωτικό πραξικόπημα ενώ εκτόξευσε τα πυρά του και προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας αναρωτήθηκε μέσω ανάρτησης του στο Facebook πώς γίνεται ο άνθρωπος που κάλεσε σε κατάλυση του πολιτεύματος να είναι έξω και η Ηριάννα που ήξερε απλώς αναρχικούς να είναι ακόμα μέσα στη φυλακή.

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

Νοητή Δικαιοσύνη

Το χρυσαύγουλο κοτοπουλοειδές ναζιστοσταγονίδιο Μπαρμπαρούσης που κάλεσε σε κατάλυση του πολιτεύματος ΕΞΩ και η Ηριάννα που είχε φίλο που ήξερε αναρχικούς ΜΕΣΑ!!!!

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΕΜΦΥΛΙΑΚΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ !!!

Δεν θα σας περάσει !!!

Η χώρα κλείνει μέτωπα στα Βορεια σύνορα για να ασχοληθεί μόνο με τα Ανατολικά ,Βγαίνει απο τα μνημόνια με ρύθμιση του χρέους και Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΚΛΕΨΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ….

Γι αυτο ΤΡΕΜΕΙΣ Κυριακο και έχεις βγάλει όλο τον εσμό του παρακράτους στην πιάτσα !!!! Δεν σε νοιάζει η Μακεδονία ,σε νοιάζει μην βρεθούν με χειροπέδες αυτοί που σε έβαλαν εκεί που είσαι σήμερα!!!!!ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ.

ΚΑΙ ΑΝΤΕΞΑΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΝΙΚΗΣΟΥΜΕ. Το ακούς εκπρόσωπε της σαπίλας;;

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Η ελληνική πολεμική μηχανή θα μπορεί να απειλεί σε περίπτωση ελληνοτουρκικής κρίσης με στρατηγικά πλήγματα ακόμη και την Άγκυρα

Τι ετοιμάζουν οι Τούρκοι μετά την ανακοίνωση της CHEVRON; Απειλεί την Κύπρο Κεμαλικός Βουλευτής ως αποθήκη ισραηλινών...
polemos-urania-rosia
Ένοπλες Συρράξεις 0

Για αυτό δεν το εγκαταλείπει ο Ζελένσκι! 10 χιλιάδες Ουκρανοί στρατιώτες σκοτώθηκαν για την υπεράσπιση του Ποκρόβσκ -Δείτε την περικύκλωση σε live χάρτη

Όσο και εάν επιθυμεί το Κίεβο να διατηρήσει υπό τον έλεγχό του το Ποκρόβσκ, οι δυνάμεις των αμυνόμενων εξουθενώνονται