Πολιτική

Θρασύτητα χωρίς όρια!-Ο Πολάκης δικαιολογεί το διορισμό ιδιοκτήτη βουλκανιζατέρ σε καίρια θέση νοσοκομείου!

Με τα Μέσα Ενημέρωσης τα έβαλε για μία ακόμα φορά ο προκλητικός Παύλος Πολάκης για το σκάνδαλο τοποθέτησης στενού του συνεργάτη, ιδιοκτήτη βουλκανιζατέρ και αποφοίτου ΤΕΙ, στην θέση του Αντιπροέδρου του νοσοκομείου Σαντορίνης…

«Βρήκανε κάτι σαπισμένα Μέσα Ενημέρωσης», δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας μιλώντας στην Βουλή, «ότι βάλαμε έναν ιδιοκτήτη βουλκανιζατέρ στο νοσοκομείο. Οχι έναν μηχανολόγο μηχανικό που έχει βάλει πλάτη απο την πρώτη στιγμή για να ανοίξει το νοσοκομείο».

Ποιος είναι ο ιδιοκτήτης βουλκανιζατέρ

Ο Χαράλαμπος Πανοτόπουλος αναβαθμίστηκε από ιδιοκτήτης συνοικιακού βουλκανιζατέρ στη θέση του αντιπροέδρου του νοσοκομείου της Σαντορίνης από τον κ. Πολάκη.

Ο κ. Πανοτόπουλος, είναι πτυχιούχος του τμήματος Μηχανολογίας της Σχολής Τεχνολογικών Εφαρμογών του ΤΕΙ Πειραιά. Επίσης ως επαγγελματίας μηχανικός μοτοσικλετών, το 2012, πριν ανέβει ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία, διατηρούσε συνεργείο βουλκανιζατέρ στην Ηλιούπολη.

Όταν ο Παύλος Πολάκης ανέλαβε την θέση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, στις 23 Σεπτεμβρίου του 2015, ο κ. Πανοτόπουλος ως στενός συνεργάτης του, τον ακολούθησε στο πολιτικό του γραφείο. Στις 27 Ιανουαρίου του 2016 και ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν έναν χρόνο στην κυβέρνηση, με Κοινή Υπουργική απόφαση, καθορίστηκε ο μισθός του αντιπροέδρου του νοσοκομείου Θήρας στο ποσό των 3.897.07 ευρώ τον μήνα.

Τον Ιανουάριο του 2018, ο στενός συνεργάτης του Παύλου Πολάκη, διορίστηκε στην θέση του αντιπροέδρου του νοσοκομείου Σαντορίνης

https://youtu.be/S1TH1qM1tC8

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ