Πολιτική

Οι δύσκολες «συγκατοικήσεις» στην κυβέρνηση μετά τον μίνι ανασχηματισμό - Το τηλεφώνημα Καμμένου στον Κουβέλη - Δείτε το βίντεο

Στις δύσκολες «συγκατοικήσεις» στην κυβέρνηση μετά τον ανασχηματισμό που ανακοίνωσε το απόγευμα της Τετάρτης ο Πρωθυπουργός, αναφέρθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου ο διευθυντής σύνταξης της Realnews, Βασίλης Σκουρής.

Συγκεκριμένα, ο Βασίλης Σκουρής αναφέρθηκε στη «συγκατοίκηση» Δραγασάκη-Τσακαλώτου, όπου υπάρχει μία εσωτερική αντίφαση, αλλά και σε αυτή του Πάνου Καμμένου με τον Φώτη Κουβέλη αποκαλύπτοντας, μάλιστα, πως ο πρώτος του τηλεφώνησε για να τον συγχαρεί.

«Θα το δούμε στην πορεία το θέμα της εσωτερικής αντίφασης, έως τώρα ο κ. Δραγασάκης είχε τις τραπεζικές σχέσεις, αλλά ουσιαστικά δυσκολευόταν στις σχέσει του με τον κ. Τσακαλώτο», είπε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Σκουρής και πρόσθεσε: «Θα δούμε τώρα πως θα λειτουργήσει αυτό γιατί κρατά και τις αρμοδιότητες του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης που ένας ρόλος θα γίνει εκ των πραγμάτων πιο ενεργός».

«Για το δεύτερο θέμα του κ.κ. Καμμένου και Κουβέλη, να πω καταρχήν ότι ο κ. Καμμένος τηλεφώνησε στον κ. Κουβέλη και τον συνεχάρη, του είπε ότι χαίρεται που θα συνεργαστούν, όμως στο παρελθόν είχαν ανταλλάξει βαριές κουβέντες. Μάλιστα, ο κ. Καμμένος είχε εκτοξεύσει και πολλούς προσωπικούς χαρακτηρισμούς. Θα δούμε τι συνεργασία θα υπάρξει», επισήμανε ο Βασίλης Σκουρής.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

blob:http://www.dailymotion.com/a695c58d-1a2b-4446-a0a9-f10ed1d59003

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ