Πολιτική

Παρασκήνιο: Αιφνίδια συνάντηση Καραμανλή – Σαμαρά πριν την κατάθεση της μήνυσης

Κοινή είσοδο έκαναν οι δύο πρώην πρωθυπουργοί, Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς, στην αίθουσα της συνεδρίασης της ΚΟ της ΝΔ, όπου ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να στείλει σήμερα ηχηρά μηνύματα. Η εμφάνισή τους αυτή ωστόσο έδωσε τροφή σε σενάρια για «ραντεβού» των δύο ανδρών, λίγο πριν  ξεκινήσει η συνεδρίαση της ΚΟ της ΝΔ.

Ειδικότερα, αρχικά δόθηκε η εντύπωση ότι είχαν συναντηθεί νωρίτερα, συζητώντας για τα Ίμια και την μήνυση του Αντώνη Σαμαρά για την υπόθεση Νovartis.

Ωστόσο, από το περιβάλλον του Αντώνη Σαμαρά, ξεκαθαρίστηκε ότι οι δύο άνδρες συναντήθηκαν στο ασανσέρ χωρίς να διευκρινίσει ωστόσο αν κάποια στιγμή τις τελευταίες ώρες οι δυό τους συζήτησαν αυτά τα θέματα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

polemos-urania-rosia
Ένοπλες Συρράξεις 0

Για αυτό δεν το εγκαταλείπει ο Ζελένσκι! 10 χιλιάδες Ουκρανοί στρατιώτες σκοτώθηκαν για την υπεράσπιση του Ποκρόβσκ -Δείτε την περικύκλωση σε live χάρτη

Όσο και εάν επιθυμεί το Κίεβο να διατηρήσει υπό τον έλεγχό του το Ποκρόβσκ, οι δυνάμεις των αμυνόμενων εξουθενώνονται