Πολιτική

Ο Κ. Μητσοτάκης τώρα στηρίζει τα συλλαλητήρια! Η λαοθάλασσα τους φοβίζει!

Με υπεύθυνο λόγο ο Κυριάκος Μητσοτάκης και μένοντας μακριά από τις τακτικές διχασμού, έδωσε, εμμέσως πλην σαφώς ωστόσο, «κάλυψη» στα συλλαλητήρια καθώς στις δηλώσεις του μετά την συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα τον κατήγγειλε ότι διαπραγματεύεται μόνος του χωρίς να λάβει υπ’ όψιν του όχι μόνο τον πολιτικό κόσμο, αλλά και τον λαό.

Συγκεκριμενα ανέφερε ότι  « δεν σεβάστηκε το λαϊκό αίσθημα» και συνέδεσε ευθέως το Σκοπιανό με την εθνική συνείδηση και την ταυτότητα των Ελλήνων.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κύπρος 0

Σεισμός στην Κύπρο! Νεκρός διπλωμάτης στην Ρωσική Πρεσβεία και εξαφάνιση-θρίλερ ολιγάρχη- Ποιος "αυτοκτόνησε" τον υψηλόβαθμο αξιωματούχο;

Είναι ο Μπαουμγκέρτνερ θύμα ενός ατυχήματος ή μήπως το «μακρύ χέρι» της Μόσχας τον βρήκε στις κυπριακές ακτές για να...