Πολιτική

Α. Λοβέρδος: «Χάος στα ελληνοτουρκικά, «θάλασσα» στο Σκοπιανό»

Google Logo Προσθέστε το pentapostagma.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Αιχμηρή ανακοίνωση εξέδωσε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ανδρέας Λοβέρδος για τις εξελίξεις στο Σκοπιανό, αναφέροντας χαρακτηριστικά «χάος στα ελληνοτουρκικά, θάλασσα στο Σκοπιανό».

Σύμφωνα με τον κ. Λοβέρδο: «Από τις δηλώσεις Νίμιτς προέκυψε πως ήταν ένα ακόμη λάθος η εντύπωση που δημιούργησε η κυβέρνηση ότι η λύση είναι προ των πυλών.

Συνεπώς είναι λογική η σκέψη πως η κυβέρνηση μετέτρεψε σε εσωτερικό ένα θέμα εξωτερικής πολιτικής προκειμένου να ξεφύγει από την καθημερινότητα που είναι βαριά γι’ αυτήν.

Ο Πρωθυπουργός προσπαθώντας να δημιουργήσει εντυπώσεις μιας κάποιας επιτυχίας και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας προσπαθώντας να βρει ψήγματα πολιτικής επιβίωσης.

Αφού ο Μάθιου Νίμιτς κατέθεσε προτάσεις, ζητάμε επίσημη ενημέρωση με τη σύγκληση του Εθνικού Συμβουλίου Εξωτερικής Πολιτικής.
Κοντολογίς χάος στα ελληνοτουρκικά, θάλασσα στο σκοπιανό».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ