Πολιτική

Aφού υπέγραψε το νέο μνημόνιο ο Τσακαλώτος «τρολάρει»: Αν το πλεόνασμα το 2019 είναι 4% θα δώσουμε 1.000 ευρώ σε κάθε ΠΑΟΚτσή

Διάθεση για χιούμορ είχε ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος ο οποίος μίλησε στην κεκλεισμένων των θυρών συνεδρίαση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

Όταν πήρε το λόγο ο Ευκλείδης Τσακαλώτος είπε στους «μουδιασμένους» βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος: «Αν το πλεόνασμα το 2019 είναι 4% το επιπλέον 0,5%, επειδή θα είμαστε εκτός μνημονίου, το κάνουμε ό,τι θέλουμε». Ο γνωστός για τα ποδοσφαιρικά του αισθήματα, έσπευσε να διευκρινίσει: «Θα δώσουμε 1.000 ευρώ σε κάθε ΠΑΟΚτζή».

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ξέσπασαν σε γέλια.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κύπρος 0

Σεισμός στην Κύπρο! Νεκρός διπλωμάτης στην Ρωσική Πρεσβεία και εξαφάνιση-θρίλερ ολιγάρχη- Ποιος "αυτοκτόνησε" τον υψηλόβαθμο αξιωματούχο;

Είναι ο Μπαουμγκέρτνερ θύμα ενός ατυχήματος ή μήπως το «μακρύ χέρι» της Μόσχας τον βρήκε στις κυπριακές ακτές για να...