Πολιτική

Θεοδωράκης: Πάει να γίνει πρωθυπουργός δύο μνημονίων ο Τσίπρας

Πολύ φοβάμαι ότι αν συνεχίσουμε να παλινδρομούμε μπροστά-πίσω, μπροστά–πίσω, ο κ. Τσίπρας θα γίνει ο πρωθυπουργός των δύο μνημονίων. Ή θα πάει άρον άρον σε εκλογές για να παραδώσει την καυτή πατάτα στον επόμενο δήλωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης.

Μιλώντας στην Βραδυνή της Κυριακής για την τρέχουσα αξιολόγηση, ο κ. Θεοδωράκης είπε: «Να μην κοροϊδεύουμε τον κόσμο. Η κυβέρνηση δεν κάνει διαπραγμάτευση. Ούτε έκανε, ούτε θα κάνει. Μεταφράζει και υπογράφει».

Σχετικά με το αν μετεκλογικά θα στήριζε μια κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον κ. Μητσοτάκη ανέφερε ότι το θέμα δεν είναι να αλλάξουμε μόνο κυβέρνηση αλλά να αλλάξουμε και διακυβέρνηση.

«Να μην επιστρέψουμε στα λάθη του παρελθόντος. Στο κομματικό κράτος, τη διαφθορά και στην αναξιοκρατία. Το Ποτάμι έχει έτοιμο τον μικρό κατάλογο με τις μεγάλες προτεραιότητες της χώρας. Και επί αυτού θα συζητήσουμε όταν έρθει η ώρα. Δεν είμαστε ΠΑΣΟΚ, ούτε ΔΗΜΑΡ. Το μοίρασμα των κομματικών θέσεων, 4-2-1 και όλα τα γνωστά, δεν είναι στο δικό μας πλάνο», ανέφερε.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Έλληνες κατοικούσαν στα παράλια της Μεσογείου: Εκατομμύρια Τούρκοι πολίτες έχουν Ελληνικό αίμα προκαλώντας φρενίτιδα στην Άγκυρα

Αν και η εθνική ταυτότητα είναι τουρκική για εκατομμύρια Τούρκους πολίτες η βιολογική ταυτότητα τους είναι εντελώς...
πολεμικη αεροπορια
Εθνικά θέματα 0

«Μου φάνηκε ότι είχε πέσει»: Συγκλονίζει ο κάτοικος που εντόπισε το στρατιωτικό ελικόπτερο στην Κρήτη – Επιχείρηση ανάσυρσης με Chinook

Νέες λεπτομέρειες έρχονται στο φως για την αναγκαστική προσγείωση του ελικοπτέρου στο Ηράκλειο. Η μαρτυρία του ανθρώπου...