Πολιτική

Εκπρόσωπος Χ.Κλίντον: «Άντε γ@μήσου Ν.Τραμπ» - Απίστευτοι χαρακτηρισμοί από τους «Δημοκρατικούς»

«Άντε γ@μήσου» ήταν το μήνυμα που έγραψε ο Jesse Lehrich στο twitter κατά τη διάρκεια διεξαγωγής του debate των δύο υποψηφίων που διεκδικούν το προεδρικό αξίωμα στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής δείχνοντας έτσι το πραγματικό πεόσωπο των «δημοκρατικών» Δημοκρατικών

Το μήνυμά του, για το οποίο αργότερα ζήτησε συγγνώμη, απαντούσε στο σχόλιο του Ντόναλντ Τραμπ πως δεν θα είχε στείλει αμερικανικά στρατεύματα στο Ιράκ και έτσι ο Humayun Khan θα ήταν ακόμα ζωντανός.

Ο Humayun Khan, που σκοτώθηκε τον Ιούνιο του 2004 στο Ιράκ, μπήκε στο επίκεντρο της εκστραείας των δύο υποψήφιων προέδρων μετά την ομιλία του πατέρα του στο Εθνικό Συνέδριο των Δημοκρατικών.

Ο Ντόναλντ Τραμπ ισχυρίζεται πως ήταν πάντα ενάντιος στον πόλεμο του Ιράκ, ενώ σε συνέντευξή του με τον Howard Stern τον Μάρτιο του 2003, που αναφέρθηκε ως απόδειξη, είχε υποστηρίξει τουλάχιστον σε μικρό βαθμό την εισβολή. "Ναι, υποθέτω" ήταν η απάντησή του όταν ρωτήθηκε αν υποστηρίζει την εισβολή στο Ιράκ το φθινόπωρο του 2002. "Ξέρεις, εύχομαι την πρώτη φορά να είχε γίνει σωστά", συμπλήρωσε.

Μετά το tweet του Jesse Lehrich, ο γραμματέας της εκστρατείας της Χίλαρι Κλίντον δήλωσε πως η παρατήρησή του δεν έχει καμία θέση στην εκστρατεία τους. "Ζήτησε συγγνώμη όπως θα έπρεπε", τόνισε ο Brian Fallon.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ