Πολιτική

Θ.Δρίτσας: «Δεν συμφέρει τον Ερντογάν να ακυρώσει τη συμφωνία της ΕΕ για το προσφυγικό»

Google Logo Προσθέστε το pentapostagma.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

«Δεν συμφέρει τον Ερντογάν να ακυρώσει τη συμφωνία με την Ευρωπαϊκή Ένωση για το προσφυγικό», δήλωσε σήμερα ο υπουργός Ναυτιλίας Θοδωρής Δρίτσας, επισημαίνοντας ότι η Ελλάδα είναι μεν έτοιμη αλλά ταυτόχρονα ποτέ δεν μπορεί να είναι πραγματικά έτοιμη για να διαχειριστεί τις εξελίξεις στο προσφυγικό, καθότι τα δεδομένα αλλάζουν συνεχώς.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κ. Δρίτσας τόνισε ότι η προσφυγική κρίση είναι ένα μακρόπνοο ζήτημα που θα απασχολεί για πολύ καιρό την Ελλάδα και την Ευρώπη, ειδικά όσο συνεχίζεται η αιματοχυσία στη Συρία.

Ο κ. Δρίτσας έκανε λόγο για «απαράδεκτες και απορριπτέες τοποθετήσεις», που δεν μπορούν να αμφισβητήσουν το διεθνές δίκαιο.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ