Πολιτική

45% η Νέα Δημοκρατία σε νέα δημοσκόπηση - Μάχη για να μπει στη Βουλή δίνει ο ΣΥΡΙΖΑ

Του Στρατή Μαζίδη

Ο τίτλος είναι σαφέστατα προβοκατόρικος και σατιρικός. Αλλά με βάση τους ρυθμούς των δημοσκοπήσεων είναι πραγματικά φυσικό επόμενο σε 1-2 μήνες ο ΣΥΡΙΖΑ που από το 36% κατρακύλησε στο 18%, να δίνει μάχη για την είσοδο στη Βουλή μαζί με το Λεβέντη και ο Κυριάκος να γουρλώνει τα μάτια του μπροστά στην πιθανότητα να πιάσει τα ποσοστά του πατέρα του.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ο ΣΥΡΙΖΑ όχι απλά θα υποχωρήσει, όχι απλά θα καταποντιστεί αλλά θα εξαφανιστεί στο τέλος από τον πολιτικό χάρτη λόγω της συνάρτησης όσων με βεβαιότητα υποσχέθηκε σε σχέση με όσα τρις χειρότερα από το Σαμαρά και το ΓΑΠ διέπραξε.

Επιπρόσθετα είναι επίσης βέβαιο ότι ο άτολμος ελληνικός λαός που αντί να κολυμπήσει προτιμά να πιάνεται από όποια σανίδα ή σαμπρέλα βρει, θα στραφεί αναγκαστικά προς τη Νέα Δημοκρατία η οποία κινούμενη πλέον σε αυστηρό αντιπολιτευτικό ρυθμό θα αυξάνει τα ποσοστά της όσο θα ανεβάζει στροφές.

Αλλά!

Την Κυριακή το βράδυ εξελέγη ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Πράγματι η εκλογή του δημιούργησε μια εσωκομματική ανάταση, όμως πότε πρόλαβε μέσα σε πέντε μόλις ημέρες να εμπνεύσει, να δημιουργήσει ελπίδα μέσα από ρεαλιστική θετικού πνεύματος πρόταση και να θέσει το κόμμα του σε τροχιά νίκης και μάλιστα με ξεκάθαρη διαφορά;

Φανταστείτε δηλαδή να είχε μιλήσει κιόλας!
freepen.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δένδιας - Κυπρος
Κύπρος 0

Γιατί τρίζει η τουρκική θέση στην Κύπρο: Η δήλωση βόμβα από Δένδια για κατοχικό στρατό και η ανακοίνωση της Άγκυρας για τους Τουρκοκύπριους

Η δήλωση Δένδια για απόσυρση 40.000 Τούρκων στρατιωτών από το νησί προκαλεί οργή στην Τουρκία που ξέρει ότι μετά τον...