Οικονομία
Ενημερώθηκε στις:

Στο μικροσκόπιο η Revolut στην Ιταλία για αθέμιτες πρακτικές και παραπλανητικά μηνύματα

Η αρχή ανταγωνισμού της Ιταλίας δήλωσε σήμερα Πέμπτη ότι ξεκίνησε έρευνα για τη βρετανική διαδικτυακή τράπεζα Revolut σχετικά με “παραπλανητικά” μηνύματα προς τους πελάτες της για τις επενδυτικές της υπηρεσίες.

Η Αρχή Ανταγωνισμού και Αγοράς (ACGM) της γειτονικής χώρας ισχυρίζεται επίσης ότι η τράπεζα χρησιμοποιούσε “επιθετικούς τρόπους” χειρισμού των τραπεζικών υπηρεσιών.

Η εποπτική αρχή ανέφερε σε ανακοίνωσή της ότι, ενώ η Revolut προωθούσε την πολιτική της χωρίς προμήθειες, παρέλειψε να διευκρινίσει ότι υπήρχαν πρόσθετα κόστη και περιορισμοί αυτών των επενδύσεων.

Όπως αναφέρεται, ο εποπτικός φορέας και η οικονομική αστυνομία της Ιταλίας πραγματοποίησαν επιθεώρηση στο ιταλικό υποκατάστημα της Revolut στο Μιλάνο την Τρίτη.

GALLERY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Bellhara
Ελληνοτουρκικά 0

Πως και γιατί θα πρέπει να στηθεί επιχείρηση φίλιας αεροναυτικής συνοδείας της Φρεγάτας BELHARA ΚΙΜΩΝ μέχρι τη Σαλαμίνα; Οι τρείς "συμπτώσεις"

Ποιός ελέγχει πλήρως την Λιβύη και τις ακτές της Συρίας, ώστε να μην "ξεφύγει" από εκεί κανένα drone "αγνώστου...