Ελαιόλαδο
Οικονομία

Ελαιόλαδο από "χρυσάφι"! Έρχονται νέες αυξήσεις από Σεπτέμβριο (βίντεο)

Σε υψηλά επίπεδα κυμαίνεται η τιμή του ελαιολάδου στη χώρα μας, οι τιμές έχουν εκτοξευθεί, κάτι που δεν περίμεναν οι ελαιοπαραγωγοί.

Πλέον η τιμή βρίσκεται κοντά στο 8 ευρώ. Εξαιτίας της κλιματικής κρίσης τα πράγματα έχουν αλλάξει τελείως στην αγορά, κάτι που αιφνιδίασε αρκετά και εξέπληξε αρκετά το αγοραστικό κοινό… Αφού μπορεί οι τιμές να είναι ευνοϊκές για τους παραγωγούς το ίδιο όμως δεν ισχύει για τους καταναλωτές.

Το μέλλον για τις τιμές του ελαιόλαδου παραμένουν απρόβλεπτες μέχρι και σήμερα. Σύμφωνα με τις προβλέψεις των ελαιοπαραγωγών στα μέσα του μήνα Σεπτεμβρίου η εικόνα στην αγορά θα αλλάξει και πάλι και ίσως να δούμε υψηλότερες τιμές στο προϊόν. 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Το σχέδιο “Ιμπραήμ”σε εξέλιξη - Ελληνίδα πολύτεκνη μητέρα βάζει τα “ γυαλιά” σε υπουργό και πολιτική ελίτ της χώρας για την υπογεννητικότητα

Είμαστε σε πορεία εθνοτικού αφανισμού- Απαιτούνται μέτρα πραγματικής στήριξης της ελληνικής οικογένειας και δραστική...
Ελληνοτουρκικά 0

Αποκάλυψη ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ-Στα μουλωχτά Τουρκία και Συρία συμμετέχουν σε μυστικές συνομιλίες και συμφωνία για τα θαλάσσια σύνορα

Έρχεται νέος αιφνιδιασμός για Κύπρο-Ελλάδα στην Μεσόγειο ενώ η Ελλάδα κινδυνεύει και από την πλευρά της Λιβύης στην...