Οικονομία

Κυριάκος Μητσοτάκης για αναβάθμιση από τη Fitch: Είμαστε ένα βήμα πριν την επενδυτική βαθμίδα

Ως «πολύ ευπρόσδεκτα νέα» χαρακτηρίζει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης την αναβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της Ελλάδας από τον οίκο Fitch.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Σε ανάρτησή του στο Twitter ο Κυριακός Μητσοτάκης επισημαίνει ότι «η αναβάθμιση της Ελλάδας στην κατηγορία ΒΒ+ μας φέρνει ένα βήμα πριν την επενδυτική βαθμίδα».

Παράλληλα ο πρωθυπουργός τονίζει ότι «παραμένουμε δεσμευμένοι στην μεταρρυθμιστική μας ατζέντα προκειμένου να προσελκύσουμε επενδύσεις, να δημιουργήσουμε θέσεις εργασίες και να επιταχύνουμε την ανάπτυξη».

Η ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη για την αναβάθμιση από τον οίκο Fitch

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Ασταμάτητοι οι Ρώσοι κατέλαβαν το Βολτσάνσκ και προελαύνουν στην Ζαπορίζια σακατεύοντας παράλληλα επίλεκτο ουκρανικό Σύνταγμα (Βίντεο)

Διαδηλώσεις Ουκρανών πολιτών κατά Ζελένσκι ενώ οι νεκροί στρατιώτες και άμαχοι πολλαπλασιάζονται συνεχώς