Οικονομία

Wall Street: Δεν κατάφερε να ανατρέψει το αρνητικό κλίμα–«Βαρίδι» τα ομόλογα

Να ανατρέψουν το αρνητικό κλίμα που επικρατούσε κατά τη διάρκεια της ημέρας, επιχείρησαν την τελευταία ώρα των συναλλαγών οι τρεις δείκτες της Wall Street, οι οποίοι γύρισαν σε θετικό έδαφος, μέχρι λίγο πριν το κλείσιμο της αγοράς.

Σύμφωνα με το newmoney.gr, ο βιομηχανικός δείκτης Dow Jones βρέθηκε να κερδίζει ακόμα και 100 μονάδες, έχοντας διαγράψει απώλειες οι οποίες είχαν φτάσει ακόμα και τις 417 μονάδες ή 1,4% ενδοσυνεδριακά, ωστόσο στην «εκπνοή» του χρόνου έκλεισε με πτώση 41 μονάδες ή 0,14% για να κλείσει στις 30.274 μονάδες.

Ο δείκτης βαρόμετρο S&P 500 υποχώρησε κατά 0,19% στις 3.783 μονάδες. Ο Nasdaq σημείωσε απώλειες 0,25% στις 11.148 μονάδες.

Μετά από ένα «βάναυσο» Σεπτέμβριο, στις δύο προηγούμενες συνεδριάσεις, οι δείκτες έκαναν ισχυρό ράλι, με τον S&P 500 να σημειώνει τη μεγαλύτερη διήμερη άνοδο από το 2020, καθώς τα επιτόκια υποχώρησαν από τα πολυετή υψηλά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Την Τετάρτη, ωστόσο, τα επιτόκια παρουσίασαν απότομη άνοδο, με την απόδοση του 10ετούς ομολόγου να σκαρφαλώνει 14 μονάδες βάσης στο 3,761%, ασκώντας πιέσεις στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, για το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας.
 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Τα Ίμια θα είναι το νέο ''Ναγκόρνο'' για τους Τούρκους; Γιατί ενεργοποιήθηκε η Εφεδρεία στην Αττική για πρώτη φορά στον ''ΠΑΡΜΕΝΙΩΝΑ'';

Τούρκους αστρολόγους επιστρατεύει το καθεστώς Ερντογάν : "Μόλις περάσουν οι επόμενοι 2 μήνες, θα είμαστε μια χώρα...