Οικονομία

Λογαριασμός ρεύματος: Αυτός είναι ο Κρητικός που πήρε έκπτωση 654 ευρώ όταν επέμεινε στον πάροχο

Ο λογαριασμός ρεύματος για το σπίτι του, στην Κρήτη, ήρθε κάτι παραπάνω από φουσκωμένος και ο ίδιος αρνήθηκε να τον εξοφλήσει. Άλλαξε πάροχο και 7 μήνες μετά, η χρέωση διορθώθηκε με μια εντυπωσιακή έκπτωση. Από τα 689 ευρώ, ο πάροχος του έστειλε τον διορθωμένο, με το ποσό που καλείται να πληρώσει να είναι μόλις 35 ευρώ. Ο ίδιος όπως λέει, αισθάνεται δικαιωμένος, αφού ουδέποτε πίστεψε ότι έκανε την κατανάλωση που έγραφε ο αρχικός λογαριασμός.

Έναν απίστευτο εφιάλτη, ο οποίος, ωστόσο, έμελλε να έχει αίσιο τέλος, βίωσε τους προηγούμενους μήνες ο πρώην αξιωματικός της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κ. Βασίλης Κοκοτσάκης: ενώ τον περασμένο Φεβρουάριο έλαβε λογαριασμό ρεύματος ύψους 689 ευρώ, αντί να εξοφλήσει το εν λόγω ποσό, κατήγγειλε τη σύμβαση και προχώρησε σε διακοπή με τον εν λόγω πάροχο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γνωρίζοντας πόσες κιλοβατώρες καταναλώνει, ο κ. Κοκοτσάκης επέμεινε μέχρι τέλους και τελικώς δικαιώθηκε, καθώς τον περασμένο Αύγουστο ο πάροχος τον ενημέρωσε ότι χρωστά μόλις… 35 ευρώ!

Ο κ. Κοκοτσάκης, μιλώντας στο neakriti.gr, με αφορμή την υπόθεσή του, κάλεσε τους καταναλωτές να είναι ενήμεροι για τους όρους των συμβάσεών τους και να μην αποδέχονται αδιαμαρτύρητα ενδεχόμενους εξωφρενικούς λογαριασμούς που τους αποστέλλονται από τους παρόχους. Ας σημειωθεί ότι ο εν λόγω πάροχος μείωσε την οφειλή του κ. Κοκοτσάκη από 689 σε 35 ευρώ, χωρίς να παρασχεθεί η παραμικρή δικαιολογία για την εν λόγω διαφορά!

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Πανικός στο Κίεβο ενώ οι Ρώσοι ετοιμάζουν επιχείρηση-κεραυνό-Οι ΗΠΑ διαθέτουν κεφάλαια για την Ουκρανία για μερικές ακόμη εβδομάδες

Τριάντα Ρεπουμπλικάνοι βουλευτές συνυπέγραψαν επιστολή με την οποία ενημέρωσαν τον Λευκό Οίκο ότι απορρίπτουν το...
Ρωσία 0

Η Ρωσία "παγώνει" το πρόγραμμα ανάπτυξης του πυραύλου Zmeevik "δολοφόνου των αεροπλανοφόρων"-Οι "πυραυλικές προτεραιότητες" της Μόσχας (Βίντεο)

Η απόφαση του Κρεμλίνου να μην διασκορπίσει τους οικονομικούς του πόρους σε ανάπτυξη νέων πυραυλικών συστημάτων όπως ο...