Οικονομία

Νέα ξενοδοχειακή μονάδα στην Πάρο από την Gnosis Investments

Η Gnosis Investments και η Selina με περηφάνια ανακοινώνουν το άνοιγμα του πρώτου ξενοδοχείου Selina στην Πάρο. Το Selina Paros βρίσκεται στον κόλπο της Πούντας σε μικρή απόσταση από το αεροδρόμιο και την Παροικιά. Το ξενοδοχείο έχει 110 δωμάτια, πισίνα με κοκτέιλ μπαρ, θέα στη θάλασσα, εστιατόριο στον τελευταίο όροφο, στούντιο ευεξίας και χώρο γιόγκα. 

Ο Πέτρος Πολίτης, συνιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Gnosis μεταξύ άλλων δήλωσε: "Θέλουμε να προσφέρουμε μια νέα εμπειρία στην Πάρο που είναι ένα από τα πιο όμορφα νησιά μας. Είμαστε πολύ περήφανοι που συνεργαζόμαστε με τη Selina σε ένα τόσο μοναδικό και όμορφο έργο".  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Gnosis Investments είναι μια ιδιωτική εταιρεία επενδύσεων και διαχείρισης ακινήτων (www.gnosis-investments.com) που επενδύει στην Ελλάδα από το 2016. Η εταιρεία εστίαζε μόνο στην Αθήνα μέχρι το 2021 και αυτό είναι το πρώτο έργο του ομίλου στα ελληνικά νησιά στα οποία πλέον επεκτείνεται. 

Η Selina είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες φιλοξενίας στον κόσμο και έχει δημιουργηθεί για να καλύψει τις ανάγκες των Millennial ταξιδιωτών και της Gen Z. H Selina ιδρύθηκε το 2014 και το χαρτοφυλάκιο της περιλαμβάνει 145 τοποθεσίες σε 25 χώρες. 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ