Οικονομία

Χορήγηση 44,9 εκατ. ως δικαιώματα εθνικού αποθέματος για το 2020

Σχεδόν 45 εκατ. ευρώ χορηγήθηκαν ως δικαιώματα εθνικού αποθέματος για το έτος 2020, σύμφωνα με ανακοίνωση του Οργανισμού Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων (ΟΠΕΚΕΠΕ).

Στην ανακοίνωση του Οργανισμού επισυνάπτονται οι ακόλουθοι σχετικοί πίνακες:

Κατά την ίδια ανακοίνωση, «οι δικαιούχοι γεωργοί δύνανται να ενημερωθούν στην ηλεκτρονική εφαρμογή “Καρτέλα του Αγρότη“, όπου αναρτήθηκε η ατομική τους πράξη προσδιορισμού δικαιωμάτων βασικής ενίσχυσης εθνικού αποθέματος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Για να είναι δυνατή η είσοδος στην εφαρμογή είναι απαραίτητη η λήψη κωδικού και η δημιουργία προσωπικού λογαριασμού από τη σελίδα registration.dikaiomata.gr στην επιλογή “Εγγραφή” (…).

Επισημαίνεται ότι παραγωγοί, οι οποίοι είναι ήδη εγγεγραμμένοι στις οn-line εφαρμογές του ΟΠΕΚΕΠΕ μέσω εγγραφής στην ιστοσελίδα για τα έτη (2014-2020) ή έχουν υποβάλλει αίτηση στα γεωργοπεριβαλλοντικά μέτρα (Βιολογικές Καλλιέργειες, Κομφούζιο, Νιτρορύπανση) για την είσοδό τους μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα τελευταία επικαιροποιημένα στοιχεία ταυτοποίησης (όνομα χρήστη, κωδικό). Δεν απαιτείται εκ νέου εγγραφή στο σύστημα ή πιστοποίηση μέσω taxisnet».

GALLERY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ