Οικονομία

Ποντάρει πολλά ο Σόρος στα κρυπτονομίσματα-Τι ξέρει;

Κατά τη διάρκεια συνέντευξής της στο Bloomberg TV, η επικεφαλής της Soros Asset Management, Dawn Fitzpatrick, μία από τις πιο ισχυρές γυναίκες στη βιομηχανία διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων, δήλωσε ότι η εταιρεία της ποντάρει στην κρυπτογράφηση μακροπρόθεσμα.

Αλλά αντί να επικεντρώνεται στο ίδιο το εικονικό νόμισμα, η Fitzpatrick είπε ότι επικεντρώνεται σε "ολόκληρη την υποδομή" που περιβάλλει το crypto.

Συγκεκριμένα αναφέρθηκε: 

Bloomberg: "Έχετε ένα πολύ υψηλό επίπεδο πεποίθησης, υψηλό ή αρνητικό, σχετικά με στρατηγικές ή θέματα;"

Fitzpatrick: "Πιστεύουμε ότι ολόκληρη η υποδομή γύρω από την κρυπτογράφηση είναι πραγματικά ενδιαφέρουσα και κάναμε κάποιες επενδύσεις σε αυτήν την υποδομή ... πιστεύουμε ότι είναι σε σημείο καμπής".


Αυτά τα έργα "υποδομής κρυπτογράφησης" περιλαμβάνουν ανταλλαγές, διαχειριστές περιουσιακών στοιχείων, θεματοφύλακες και εταιρείες που σκοπεύουν να βοηθήσουν με φόρους στα κέρδη κρυπτογράφησης.

Ερωτηθείσα για πιθανές απειλές για την άνοδο της κρυπτογράφησης, η Fitzpatrick σημείωσε ότι το αυξανόμενο ενδιαφέρον για τα ψηφιακά νομίσματα από τις κεντρικές τράπεζες μπορεί να αποτελέσει απειλή, ενώ μίλησε και για το ψηφιακό γιουάν, ή "e -RMB ", που αναμένεται τον επόμενο χρόνο περίπου.
Η Fitzpatrick περιέγραψε επίσης την εμπλοκή της Κίνας ως «πιθανή απειλή» για το bitcoin. Αν και πιστεύει ότι το BTC θα επιβιώσει.

 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ