Οικονομία
Ενημερώθηκε στις:

«Έκρηξη» παραγγελιών «έριξε» μετά το eshop του Jumbo και αυτό του «Μουστάκα»

Το lockdown φαίνεται πως θα μας ακολουθεί για πολύ καιρό ακόμα. Καταστήματα, σχολεία και εστίαση είναι κλειστά ενώ η κυβέρνηση εξετάζει με ποιο τρόπο θα ανοίξουν έστω και για λίγο τα καταστήματα εποχικών ειδών ενόψει των εορτών.

Με τα καταστήματα να είναι κλειστά, οι online αγορές έχουν σημειώσει και στο β' κύμα της πανδημίας τρομακτική άνοδο με αποτέλεσμα «κολοσσοί» να μην μπορούν να ανταποκριθούν στις μαζικές online παραγγελίες.

Μετά το Jumbo που για περισσότερο από δύο εβδομάδες «κράσαρε» και δεν μπορούσε να δεχτεί e-παραγγελίες, σειρά έχει τώρα ο Μουστάκας που με μήνυμά του στο σάιτ του πληροφορεί τους καταναλωτές ότι το eshop του δεν θα δέχεται παραγγελίες τουλάχιστον για σήμερα.

Συγκεκριμένα αναφέρει πως «Αγαπητοί μας πελάτες, σας ευχαριστούμε θερμά για την αγάπη και την εμπιστοσύνη σας! Για να εξυπηρετήσουμε ταχύτερα τις παραγγελίες που ήδη έχουμε λάβει, δεν θα δεχόμαστε νέες για σήμερα/

Σύντομα θα είμαστε κοντά σας! 

Με το πλήγμα για τα καταστήματα εποχικών ειδών να είναι τεράστιο, η κυβέρνηση αναζητά τρόπο για να ανοίξει την αγορά για λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα. Είναι κάτι που το αποκάλυψε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ενώ ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης τόνιζε χτες «Προσανατολιζόμαστε σε ένα άνοιγμα των εποχικών ειδών (χριστουγεννιάτικων στολιδιών, δέντρων και διακοσμητικών) κυρίως γιατί αυτά τα είδη δεν μπορούν να πουληθούν σε επόμενο χρόνο παρά μόνο μέσα στις γιορτές. Η οριστικοποίηση της απόφασης και του τρόπου που θα γίνει θα το μάθετε τις επόμενες ώρες από το υπουργείο Ανάπτυξης. Ασφαλώς από την ώρα που θα ανοίξουμε το λιανικό εμπόριο για αυτά τα είδη το ίδιο θα γίνει και για τα σούπερ μάρκετ και τα συγκεκριμένα προϊόντα θα βγουν από την απαγόρευση».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ