Δόμνα Μιχαηλίδου
Οικονομία

Μιχαηλίδου: Πρόβλεψη για επιπλέον επιδόματα και 100.000 νέες θέσεις εργασίας

Στα σχέδια του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων για την αντιμετώπιση των συνεπειών της πανδημίας του κορωνοϊού, με «όπλα» την επιδότηση 100.000 νέων θέσεων εργασίας και την αύξηση των κονδυλίων των επιδομάτων κατά 300 εκατ. ευρώ, αναφέρεται την Κυριακή η υφυπουργός Εργασίας, αρμόδια για θέματα Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Δόμνα Μιχαηλίδου.

Σε συνέντευξη που παραχωρεί στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, η κυρία Μιχαηλίδου αναφέρει ότι σκοπός της κυβέρνησης είναι η άσκηση ενεργητικών πολιτικών καταπολέμησης της φτώχειας και όχι ο περιορισμός μόνο σε επιδόματα και παθητική αποδοχή δεδομένων.

Η ίδια σημειώνει ότι «πρώτο μας μέλημα για την αντιμετώπιση των συνεπειών της πανδημίας είναι η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος 0

Στρατηγός του ΝΑΤΟ προειδοποιεί! Ο παγκόσμιος πόλεμος αρχίζει τον Νοέμβριο-Ξεκινά με μια συσκότιση και σε 5 μέρες θα έχουν τελειώσει όλα

Η κρίση θα ξεκινήσει με κυβερνοεπιθέσεις και σαμποτάζ σε κρίσιμες ενεργειακές υποδομές.Η Ευρώπη θα βυθιστεί στο σκοτάδι
trump-israil
Μέση Ανατολή 0

Φρίκη στην Τουρκία! Ο Τραμπ έρχεται σαν από μηχανής θεός να «ξελασπώσει» το Ισραήλ από τις διεθνείς κυρώσεις -Ενέκρινε πώληση όπλων αξίας 6 δισ.

Δεκάδες ελικόπτερα Apache και χιλιάδες τεθωρακισμένα οχήματα μάχης θα λάβει η Ιερουσαλήμ από την πιστή σύμμαχό της