Οικονομία

British Airways: Διώχνει και πάλι εργαζομένους

Η British Airways λαμβάνει κάθε δυνατό μέτρο για να τα καταφέρει τον χειμώνα και δεν αναμένει γρήγορη επιστροφή των ταξιδιωτών στις πτήσεις διότι οι επιβάτες συνεχίζουν να είναι πολύ επιφυλακτικοί, δήλωσε σήμερα ο επικεφαλής της.

Ο διευθύνων σύμβουλος, Άλεξ Κρουζ, δήλωσε σε επιτροπή του Κοινοβουλίου ότι η αεροπορική εταιρία εκτελεί το 25-30% των πτήσεων του κανονικού της προγράμματος, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί σε περικοπή χιλιάδων θέσεων εργασίας.

«Είναι η χειρότερη κρίση που έχει βιώσει η British Airways στα 100 χρόνια ιστορία της», ήταν τα λόγια του σύμφωνα με το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων και πρόσθεσε: «Συνεχίζουμε να πασχίζουμε για τη δική μας επιβίωση».
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!«Λαμβάνουμε κάθε δυνατό μέτρο για να διασφαλίσουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε αυτό τον χειμώνα. Δεν βλέπουμε βραχυπρόθεσμα επιστροφή των επιβατών μας. Όλες οι αντιδράσεις που λαμβάνουμε… συνεχίζουν να καταδεικνύουν μια βραδεία διαδικασία ανάκαμψης».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ