Οικονομία
Ενημερώθηκε στις:

Φορολογικές δηλώσεις 2020: Μέχρι πότε θα είναι η παράταση

Με τροπολογία σε νομοσχέδιο του Υπουργείου Οικονομικών, δίνεται παράταση στην υποβολή των φορολογικών δηλώσεων εισοδήματος μέχρι τα τέλη Αυγούστου.

Παράταση για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων εισοδήματος μέχρι τις 28 Αυγούστου, ανακοίνωσε στη Βουλή ο αρμόδιος υφυπουργός Οικονομικών, Απόστολος Βεσυρόπουλος, ο οποίος έκανε γνωστό πως κατατίθεται άμεσα η τροπολογία για την εν λόγω παράταση σε νομοσχέδιο του υπουργείου.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη συζήτηση για το φορολογικό νομοσχέδιο, ο κύριος Βεσυρόπουλος διαβεβαίωσε πως οι δόσεις θα παραμείνουν οκτώ και πως δεν θα υπάρξουν προσαυξήσεις.

Το συγκεκριμένο νομοσχέδιο του Υπουργείου Οικονομικών, στο οποίο περιέχεται η τροπολογία για την παράταση, είναι το «Φορολογικές παρεμβάσεις για την ενίσχυση της αναπτυξιακής διαδικασίας της ελληνικής οικονομίας, ενσωμάτωση στην ελληνική νομοθεσία των Οδηγιών (ΕΕ) 2017/1852, (ΕΕ) 2018/822, (ΕΕ) 2020/876, (ΕΕ)2016/1164, (ΕΕ) 2018/1910 και (ΕΕ) 2019/475, συνεισφορά Δημοσίου για την αποπληρωμή δανείων πληγέντων δανειοληπτών λόγω των δυσμενών συνεπειών».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Βάζει "φωτιά" ο Ερντογάν στην Αίγυπτο: Θέλει να ρίξει Σίσι για να ακυρώσει τη συμφωνία Ελλάδας-Αιγύπτου - Με "δάκτυλο" Άγκυρας οι εξεγέρσεις

Μετά την αιγυπτιακή άρνηση στη "λυκοφιλία" της Τουρκίας ξέσπασαν εξεγέρσεις της Μουσουλμανικής αδερφότητας