εργαζόμενοι στην Twitter
Οικονομία

Επ' αορίστον εργασία από το σπίτι για τους εργαζόμενους της Twitter

Πρωτοφανείς αλλαγές φέρνει στα εργασιακά η πανδημία του κορωνοϊού, με την εξ αποστάσεως εργασία να κερδίζει συνεχώς έδαφος.

Η Twitter Inc έγινε η πρώτη μεγάλη εταιρεία τεχνολογίας που επιτρέπει σε εργαζομένους της να μπορούν να εργάζονται μόνιμα εξ αποστάσεως.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Οι επιχειρήσεις στις περισσότερες χώρες έχουν αλλάξει τον τρόπο λειτουργίας τους στο πλαίσιο των μέτρων κατά του κορωνοϊού.

Η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης ανέφερε ότι δεν θα ανοίξει ξανά τα περισσότερα από τα γραφεία της πριν τον Σεπτέμβριο και οι εργαζόμενοι μπορούν να επιλέξουν αν θα εργάζονται ή όχι στα γραφεία της εταιρείας και το πότε.

Τεχνολογικοί κολοσσοί όπως η Facebook Inc και η Google Alphabet Inc επέτρεψαν στους περισσότερους εργαζόμενους τους να εργάζονται εξ αποστάσεως μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

apache-india-turkia
Κόσμος 0

Σεισμός στην Ευρασία! Η Τουρκία είναι η χώρα που σαμπόταρε και εμπόδισε την προγραμματισμένη παράδοση 3 ελικοπτέρων Apache στην Ινδία -Ξεκίνησε «Ψυχρό Πόλεμο»

Αποκάλυψη που φέρνει σεισμό: Η Τουρκία απέδειξε την εχθρική της στάση έναντι της Ινδίας και τώρα το Νέο Δελχί ετοιμάζει...
Πολιτική 0

Είχε δίκιο ο Όργουελ- Τι απίστευτο πρότεινε ο Ισπανός πρωθυπουργός Πέδρο Σάντσες για την διαδικτυακή ανωνυμία στην ΕΕ προκαλώντας σοκ

Το διαδίκτυο είναι ο μόνος ακόμη ελεύθερος χώρος διακίνησης ιδεών και απόψεων και αυτό ενοχλεί πολλούς στις Βρυξέλλες
Ελληνοτουρκικά 0

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - «Τους προκαλέσαμε»: Τυχαία δημοσίευση της Ελληνικής ΠΑ θεωρήθηκε από τους Τούρκους «πρόκληση» - Μας «έβαλαν στη θέση μας»

Οι Τούρκοι δημοσιογράφοι αφήνουν να εννοηθεί σαφώς ότι η Ελληνική Πολεμική Αεροπορία το έκανε για να «τους μπει στο...