Πωλήσεις και κορωνοϊός
Οικονομία

Δείτε ποια προϊόντα ξεπουλούν εν μέσω πανδημίας κορωνοϊού

Εκτός από τα τρόφιμα, τα προϊόντα απολύμανσης και τα... χαρτιά υγείας, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Yahoo!, αυτά είναι τα προϊόντα που παρουσιάζουν εκρηκτική άνοδο πωλήσεων:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

1. Ποδήλατα και όργανα γυμναστικής

Αφού οι πολίτες μένουν στα σπίτια τους και δεν βγαίνουν έξω, προμηθεύονται σε μεγάλες ποσότητες όργανα εκγύμνασης για να καταπολεμήσουν τη... σκουριά της καραντίνας.

2. Επιτραπέζια παιχνίδια

Από τραπέζια του πινγκ-πονγκ μέχρι κλασικά επιτραπέζια παιχνίδια, όλα χρησιμοποιούνται για να σπάσει η ανία του εγκλεισμού.

3. Προϊόντα κηπουρικής και είδη σπιτιού

Για τους τυχερούς που έχουν αυλές και κήπους, η ενασχόληση με τα φυτά δίνει διέξοδο στην ακινησία της καραντίνας και βοηθά και την ψυχολογία, όπως και η... αναδιακόσμηση των σπιτιών

4. Βιβλία και e-books

Είναι ενθαρρυντικό ότι πολύς κόσμος το έχει ρίξει στο διάβασμα και έτσι η περίοδος της «κοινωνικής απομόνωσης» μπορεί να διευρύνει τους ορίζοντές μας.

5. Ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές

Κάτι οι προμήθειες για την καραντίνα, κάτι η τηλεεργασία, αλλά και η ανάγκη επικοινωνίας, παρατηρείται αύξηση στις πωλήσεις συσκευών, από ψυγεία ως υπολογιστές.

6. Καφές

Ναι, το αγαπημένο ρόφημα αγοράζεται σε μεγάλες ποσότητες, καθώς ο κόσμος θέλει να έχει προμήθεια στο σπίτι του.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Η Κομισιόν ενέκρινε την επόμενη φάση-Αναμένουμε την κατασκευή πρωτότυπων υπερσύγχρονων Κορβετών μέσω PESCO με στόχο το ελληνικό ΠΝ

Η χώρα μας μέσω αυτού του προγράμματος έχει μια μεγάλη ευκαιρία αναβάθμισης της δυνατότητας της να κατασκευάσει αρκετές...