ΕΛΤΑ
Οικονομία

Τραγική η κατάσταση των ΕΛΤΑ - Αδυναμία να καταβληθούν οι μισθοί Μαρτίου

Να σημειωθεί ότι με διάταξη που περιλαμβάνεται στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Εσωτερικών για τους ΟΤΑ και την κινητικότητα, προβλέπεται η χορήγηση 15 εκατομμυρίων ευρώ στα ΕΛΤΑ ως προκαταβολή της αποζημίωσης συνολικής ταχυδρομικής υπηρεσίας που θα ελάμβαναν για όλο το 2020, προκειμένου να καταστεί δυνατή η καταβολή της μισθοδοσίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Τα χρήματα αυτά δεν λύνουν το πρόβλημα. Με αυτή την ενίσχυση και με το πρόγραμμα διάσωσης ελπίζουμε να βελτιώσουμε την κατάσταση. Σε διαφορετική περίπτωση ο Έλληνας φορολογούμενος θα έπρεπε να πληρώνει 6 εκατομμύρια ευρώ τον μήνα για να συντηρεί τα ΕΛΤΑ», τόνισε ο κ. Γεωργαντάς, υπογραμμίζοντας την ανάγκη σχεδίου αναδιάρθρωσης.

Ο κος Γεωργαντάς, αποτυπώνοντας την οικονομική κατάσταση του Οργανισμού, υποστήριξε ότι αυτή την ώρα υπάρχουν 115 εκατομμύρια ευρώ συσσωρευμένες ζημιές, ενώ το  2014 τα ΕΛΤΑ παραδόθηκαν με 15 εκατομμύρια ευρώ κέρδη και 38 εκατομμύρια ευρώ ίδια κεφάλαια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Kατάρρευση Ερντογάν: Δεν έχει λεφτά να πληρώσει τους ισλαμιστές της Συρίας - Τον προειδοποιούν με προσάρτηση της Αλεξανδρέττας

Όμηρος στα ίδια τα “βρώμικα” σχέδια του φαίνεται ότι είναι ο Τούρκος πρόεδρος Ερντογάν με τους τζιχαντιστές στην Βόρεια...