Οικονομία

Νέα δεδομένα στην κινητή τηλεφωνία: Έρχονται ελαφρύνσεις στα συμβόλαια

Οι νέες έμμεσες και άμεσες ελαφρύνσεις κινητής τηλεφωνίας τις οποίες θα δουν οι καταναλωτές θα γίνονται είτε μέσω μειώσεων είτε από πολλαπλασιασμό των δεδομένων τους για χρήση ίντερνετ.

Μειώσεις στους μηνιαίους του λογαριασμούς αναμένεται να δουν οι συνδρομητές σύμφωνα με το «Έθνος της Κυριακής»

Το µήνυµα που έστειλε η κυβέρνηση σε συνδυασµό µε την ταχεία ψήφιση των διατάξεων για την απλοποίηση της αδειοδότησης των κεραιοσυστηµάτων οδηγούν στον επανακαθορισµό των τιµολογίων προς τα κάτω από τις εταιρείες, που συνεχίζουν όµως να εκφράζουν παράπονα για υπερφορολόγηση των υπηρεσιών τους.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Έτοιμοι για πόλεμο δηλώνουν οι Τούρκοι χάρη στο τάχα νέο "υπερόπλο της Γαλάζιας Πατρίδας"-Ποιό είναι και τι συνεπάγεται για Αιγαίο-ΝΑ Μεσόγειο;

Πρέπει να αντιληφθούμε ότι η "Γαλάζια Πατρίδα" αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο της τουρκικής εξωτερικής πολιτικής,...