Οικονομία

Στην Ελλάδα ο μεγαλοεπενδυτής Γουάτσα για επαφές με Μητσοτάκη

Συνάντηση με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη θα έχει στις 8:30 το πρωί ο μεγαλοεπενδυτής Πρεμ Γουάτσα, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη Ελλάδα.

Ο επικεφαλής του Ομίλου Fairfax, με σημαντικές επενδύσεις στη χώρα μας, θα συναντηθεί επίσης με τον Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο και με τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννη Στουρνάρα.

Το απόγευμα ο 68χρονος Γουάτσα θα έχει επαφές με τη διοίκηση της Eurobank και τις διοικήσεις των εταιρειών στις οποίες η Fairfax Financial Holdings έχει μετοχική συμμετοχή στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Οι συριακές κυβερνητικές δυνάμεις υποχωρούν τρέχονταςαπό την Σουβέιντα-Οι Δρούζοι ξεβράκωσαν στρατιώτες του Αλ Τζολάνι (Νέα Βίντεο)

Κλαίνε οι Τζιχαντιστές από την ήττα τους στην Ν.Συρία-Οι συριακές κυβερνητικές δυνάμεις υποχωρούν κακήν κακώς από τη...