Οικονομία

Επιστροφή φόρου και επίδομα θέρμανσης: Πότε πληρώνονται

Χιλιάδες είναι οι δικαιούχοι που θα πληρωθούν το επίδομα πετρελαίου θέρμανσης  και την επιστροφή φόρου.

Το αργότερο έως την ερχόμενη Παρασκευή αναμένεται από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους η εκταμίευση των ποσών που θα διατεθούν ως πληρωμή β δόσης σε δεκάδες χιλιάδες δικαιούχους πετρελαίου θέρμανσης. Αξίζει να σημειωθεί πως η καταβολή της β δόσης αφορά όσους δικαιούχους επιδότησης πετρελαίου θέρμανσης είχαν υποβάλλει αίτηση από τις 16 Ιανουαρίου έως στις 31 Μαΐου του 2019.

Επιπλέον, στα τέλη Ιουνίου αναμένεται να πιστωθούν στους τραπεζικούς λογαριασμούς περίπου 165.000 φορολογουμένων τα ποσά επιστροφής φόρου που αναγράφονται στα πιστωτικά εκκαθαριστικά φόρου που έλαβαν.

Αφορά όσους φορολογούμενους που υπέβαλαν τη δήλωση του φόρου εισοδήματος έως τις 7 Ιουνίου. Υπενθυμίζεται πως η προηγούμενη πληρωμή επιστροφής φόρου σε δικαιούχους είχε συμπέσει με την παραμονή των Ευρωεκλογών και αφορούσε 84.317 φορολογούμενους που είχαν υποβάλει τη δήλωση εισοδήματος έως στις 12 Μαΐου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Κουρδικές Μονάδες Εκδίκησης
Ένοπλες Συρράξεις 0

Ξεκίνησε το αντάρτικο στην Τουρκία: Κούρδοι «αντάρτες πόλης» σκότωσαν αστυνομικούς και πυρπόλησαν αυτοκίνητα στην Κωνσταντινούπολη

Σύμφωνα με προκήρυξή τους, η ομάδα διείσδυσε στην περιοχή ενός οικοδομικού συγκροτήματος με διαμερίσματα που μένουν...