Κοινωνία

Στέφανος Χίος: Νέο βίντεο από την επίθεση - Ο δράστης είχε και συνεργό

Νέο βίντεο από την δολοφονική επίθεση που δέχτηκε ο Στέφανος Χίος είδε το φως της δημοσιότητας το μεσημέρι του Σαββάτου.

Στη δημοσιότητα δόθηκε νέο οπτικό υλικό από την φονική ενέδρα που στήθηκε στον δημοσιογράφο Στέφανο Χίο έξω από την οικεία του στα Βριλήσσια στις 03:00 τα ξημερώματα πριν από μερικές ημέρες.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το Star, το βίντεο προέρχεται από την πλαϊνή κάμερα ασφαλείας του σπιτιού του και απεικονίζονται δύο άτομα να συμμετέχουν στην επίθεση.

Η μηχανή με τους άγνωστους φτάνει στο στενό όπου μένει ο Στέφανος Χίος και κατεβαίνει ο συνοδηγός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τρέχει προς το αυτοκίνητο του δημοσιογράφου και όταν φτάνει στο παράθυρο του οδηγού τον πυροβολεί δύο φορές.

Ο Στέφανος Χίος ανοίγει την πόρτα και παρά τα τραύματά του προσπαθεί να κυνηγήσει τον πιστολέρο. 

Ο συνεργός του, τον περιμένει με την μηχανή της μοτοσικλέτας αναμμένη για να διαφύγουν. Βλέποντας ότι το παρ’ ολίγον θύμα τους ακολουθεί ο δράστης σταματά για λίγο και κινείται προς τον Στέφανο Χίο θέλοντας να τον εκφοβίσει  

Μέσα σε δευτερόλεπτα οι δυο άγνωστοι εξαφανίζονται στα στενά της περιοχής και ο δημοσιογράφος, ο οποίος αιμορραγεί, παίρνει τον δρόμο για το Σισμανόγλειο νοσοκομείο. 

Αστυνομική φύλαξη για τον δημοσιογράφο


Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, πήραν στα χέρια τους τα διαθέσιμα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας και γενικότερα της περιοχής.

Όπως αναφέρει ο τηλεοπτικός σταθμός, ο δημοσιογράφος θα έχει από εδώ και στο εξής φύλαξη από τρεις αστυνομικούς ενώ θα υπάρχει και  επιτήρηση του σπιτιού του και των γραφείων της εφημερίδας. 

Τις επόμενες μέρες θα δώσει πλήρη κατάθεση στους αστυνομικούς καθώς βγήκε από το νοσοκομείο, ενώ σύμφωνα με την βαλλιστική εξέταση που έγινε, το 9αρι πιστόλι δεν είχε χρησιμοποιηθεί σε άλλη παράνομη ενέργεια.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...