Βλαντιμίρ Πούτιν
Ρωσία

Πούτιν: "Fake news τα σχέδια για ανάπτυξη πυρηνικών στο Διάστημα"

Fake news της Δύσης χαρακτήρισε ο Βλαντίμιρ Πούτιν, σε συνάντηση που είχε το πρωί της Παρασκευής με μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας, τα σχέδια ανάπτυξης πυρηνικών οπλικών συστημάτων στο Διάστημα. «Δεν έχουμε τέτοια σχέδια» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Έχουμε ήδη συζητήσει για τις ψευδείς ανακρίβειες που διατυπώνουν ορισμένα πρόσωπα στη Δύση σχετικά με τα υποτιθέμενα σχέδιά μας για την ανάπτυξη πυρηνικών όπλων στο διάστημα. Και τα χαρακτηρίζω υποτιθέμενα, γιατί όπως γνωρίζετε όλοι πολύ καλά, τέτοια σχέδια δεν υπάρχουν» σχολίασε ο Ρώσος πρόεδρος.

Σε άλλο σημείο, τόνισε πάντως πως η χώρα του πρέπει να κοιτάξει σοβαρά το θέμα της εξουδετέρωσης των απειλών στον τομέα του διαστήματος.

«Το ζήτημα του διαστήματος, το ζήτημα της εξουδετέρωσης των απειλών που μπορεί να προκύψουν για εμάς στον διαστημικό τομέα, πρέπει να βρίσκεται συνεχώς στη σφαίρα της προσοχής μας», δήλωσε ο Πούτιν.
 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Το Ιράν ετοιμάζει εμπλουτισμό ουρανίου; Oμάδα μάχης του αεροπλανοφόρου Ντε Γκώλ αποπλέει για την Α. Μεσόγειο και με ελληνική συμμετοχή

Αυτό αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ-Το ΝΑΤΟ ενεργοποιεί στόλο Πολεμικών πλοίων με επίκεντρο έναν άγριο πόλεμο Ιράν και Ισραήλ