Ρωσία
Ενημερώθηκε στις:

Ο Ερντογάν εποικίζει το Αρτσάχ - Στέλνει οικογένειες Τουρκμένων

Οι Ρώσοι διέσυραν σε ζωντανή μετάδοση τον Πρωθυπουργό της Αρμενίας Πασινιάν, καθώς σε επίσκεψή του στη Μόσχα, η εκπρόσωπος του Ρωσικού ΥΠΕΞ τον ''έγραψε'' κανονικότητα σε συνάντηση που έλαβε χώρα παρουσία του Σ. Λαβρόφ.   

Ενώ ο Πασινιάν ανέλυε την κατάσταση μετά την ήττα στο Αρτσάχ, η Ζαχάροβα κοίταζε το κινητό της! Πρόκειται για μία συμβολική κίνηση, καθώς ποτέ στα χρονικά δεν έχει συμβεί ανάλογο περιστατικό. 

Οι Ρώσοι είναι θυμωμένοι με το Γερεβάν, διότι ο Πασινιάν ήθελε στην αρχή της κρίσης την βοήθεια του ΝΑΤΟ και της Δύσης! Κάτι τέτοιο ήταν ασυγχώρητο για τον Πούτιν, ο οποίος ποτέ δεν είδε με καλό μάτι τον Αρμένιο Πρωθυπουργό

Νέος ''Αττίλας'' στο Αρτσάχ


Η Τουρκία ξεδιπλώνει απλά και μεθοδικά το σχέδιό της στο Αρτσάχ και στο Καύκασο γενικότερα. Ακολουθεί πλέον πρακτικές ''Αττίλα'' και ''Αφρίν'', στέλνοντας έποικους, για να ''γεμίσει'' την περιοχή με ισλαμιστές και Τούρκους! 

Σύμφωνα με πληροφορίες του "Sky News Arabia", η τουρκική κυβέρνηση μετέφερε δεκάδες Τουρκμένους από την βορειοανατολική Συρία στην περιοχή του Αρτσάχ. 

Ήδη έχει εγκαταστήσει δεκάδες οικογένειες και δολοφόνους στις περιοχές από τις οποίες αποσύρθηκαν οι αρμενικές δυνάμεις, προκειμένου να επιφέρει δημογραφική αλλαγή στην περιοχή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο εκπρόσωπος της Αυτόνομης Διοίκησης της βορειοανατολικής Συρίας, Shafan al-Khaburi, δήλωσε στο "Sky News Arabia" ότι επιβεβαιώνει τις σχετικές πληροφορίες.

Ο Shafan al-Khaburi εξήγησε ότι αυτό γίνεται για να επιφέρει μια δημογραφική αλλαγή στο Αρτσάχ. 

Ταυτόχρονα, ο Lamar Arkandi, ερευνητής τρομοκρατικών οργανώσεων, αναφέρει ότι η τουρκική κυβέρνηση εργάζεται επί του παρόντος για τη μεταφορά οικογενειών από πόλεις της βορειοανατολικής Συρίας, ειδικά από την Afrin, στην περιοχή του Αρτσάχ, μετά την απόσυρση των αρμενικών δυνάμεων και την παράδοση τμημάτων στο Αζερμπαϊτζάν, προκειμένου να επιτευχθεί μια δημογραφική αλλαγή στην περιοχή, αφού τους υποσχέθηκαν να αποκτήσουν την Αζερική υπηκοότητα.
 
''Πράγματι, τουρκμενικές και αραβικές οικογένειες άρχισαν να φτάνουν στο Αρτσάχ.'' 

Με λίγα λόγια, η Τουρκία επιθυμεί να αλλάξει την αναλογία του πληθυσμού στην περιοχή, εποικίζοντας το Αρτσάχ με φιλότουρκούς ισλαμιστές, επαναλαμβάνοντας την τακτική που χρησιμοποίησαν στα Κατεχόμενα.

 

 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Η τουρκική μοίρα “Κόμπρα” έχει στόχο τις ελληνικές μονάδες επιφανείας στο Αιγαίο-Τρόμος στην Άγκυρα για τις 121 ελληνικές “Οχιές”

Όλα δείχνουν πλέον ότι, οι Τούρκοι ετοιμάζονται να κάνουν εξορύξεις στην Α. Μεσόγειο, και για αυτό προσαρμόζουν όλες...
Ελληνοτουρκικά 0

Γερμανικά Συνδικάτα πιέζουν τον Σόλτς για πώληση των Eurofighters στην Τουρκία- Ο ρόλος της Ελλάδας και η αεροπορική κυριαρχία στο Αιγαίο

Γιατί άραγε η Τουρκία η οποία τάχα θέλει να βρεί λύσεις με ειρηνικό τρόπο με την Ελλάδα στο Αιγαίο, καίγεται για την...