Ρωσία

Συγχαρητήρια έστειλε ο Πούτιν στον Μητσοτάκη

Συγχαρητήριο τηλεγράφημα στον νέο πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για τη νίκη της ΝΔ στις εκλογές απέστειλε ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν.

Τα συγχαρητήριά του εξέφρασε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν στον νέο πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, για την νίκη της ΝΔ στις εκλογές.

Σε τηλεγράφημά του, σύμφωνα με το Κρεμλίνο, ο κ. Πούτιν εξέφρασε την πίστη του για ανάπτυξη του διαλόγου μεταξύ των δύο χωρών.

«Ο επικεφαλής του ρωσικού κράτους εκτιμά ιδιαίτερα τις σχέσεις με την Ελλάδα, που είναι βασισμένες σε παραδόσεις και φιλία αιώνων, καθώς και στην πολιτιστική και πνευματική συγγένεια. Εξέφρασε την πεποίθησή του ότι το έργο του κ. Μητσοτάκη ως επικεφαλής της κυβέρνησης, θα συμβάλει στην ανάπτυξη διμερούς διαλόγου και εποικοδομητικής συνεργασίας σε διάφορους τομείς προς το συμφέρον των δύο εθνών, σε ευθυγράμμιση με την ενίσχυση της σταθερότητας και της ασφάλειας στην ευρωπαϊκή ήπειρο», ανέφερε το Κρεμλίνο.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Ξεκίνησε ο ρωσικός οδοστρωτήρας σε ένα τεράστιο μέτωπο χρησιμοποιώντας την τακτική της “Λοξής φάλαγγας” ενώ πέφτουν πόλεις η μία μετά την άλλη

Ποιος θα σταματήσει 200.000 Ρώσους στρατιώτες αναρωτιούνται πολλοί στην Ουκρανία -Οι Ρώσοι έχουν τοπική υπεροχή 3:1...
Ελληνοτουρκικά 0

Οι Τούρκοι θα στείλουν πολεμικά πλοία στην Λιβύη; Ο Έλληνας πρόξενος συζητά την οριοθέτηση των θαλάσσιων συνόρων με τον ΥΠΕΞ του Χαφτάρ

Οι υπουργοί Ενέργειας της Λιβύης και της Τουρκίας συζητούν την επέκταση της συνεργασίας στον τομέα του πετρελαίου και...