Παγκοσμιοποίηση
Ενημερώθηκε στις:

Έχουν τρελαθεί-Ζητούν να φορούν μάσκες οι Αγελάδες; Έρχεται εξέγερση σε Γερμανία ενάντια στην «Πράσινη Συμφωνία» της επιτρόπου της ΕΕ

Έξαλλοι είναι στην Γερμανία οι κτηνοτρόφοι της χώρας με την περιβόητη «Πράσινη Συμφωνία» για την πρόκληση λιγότερων ρύπων, με την οποία ως δικαιολογία εισερχόμαστε σε εποχές “σκοτεινές” και άκρως επικίνδυνες όπως φαίνεται.

Η Επιτροπή της ΕΕ θέλει να διασφαλίσει ότι οι ευρωπαϊκές εκμεταλλεύσεις και οι βιομηχανικές εταιρείες προκαλούν λιγότερους ρύπους από πριν. Αυτό οδηγεί σε νέα οργή για το μεγάλο έργο της Ursula von der Leyen. Και φέρνει πολλές περίεργες ιδέες,όπως η απαίτηση από τις αγελάδες να φορούν μάσκες.

Αυτό έγραψε η γερμανική εφημερίδα Welt, όπως μπορείτε να δείτε και είναι, εφόσον είναι αληθινό για μια ακόμη παράλογη προσπάθεια υπονόμευσης της εκτροφής ζώων από κτηνοτροφικές μονάδες προς κατανάλωση.    

Η Ιρλανδία καλείται να θανατώσει 200.000 γαλακτοφόρες αγελάδες, πρόβατα και χοίρους για κλιματικούς λόγους
Υπενθυμίζουμε ότι τον Ιούνιο του 2023, η ΕΕ  ζήτησε από την Ιρλανδία να θανατώσει γαλακτοφόρες αγελάδες.

“Η ιρλανδική κυβέρνηση φέρεται να εξετάζει σχέδια για τη θανάτωση περίπου 200.000 αγελάδων γαλακτοπαραγωγής για να επιτύχει τους κλιματικούς στόχους της”, ανέφερε τον Ιούνιο η εφημερίδα The Telegragh.

Η Ιρλανδία καλείται, προκειμένου να συμμορφωθεί με τους νέους ευρωπαϊκούς κανονισμούς για την εκπομπή ρύπων, να σφάξει 1,5 εκατομμύριο αγελάδες, πρόβατα και χοίρους.

Προς αυτή την κατεύθυνση η Κομισιόν ενθαρρύνει προγράμματα εξαγοράς αγροτικών εκτάσεων που φιλοξενούν κτηνοτροφικές μονάδες από τις εθνικές κυβερνήσεις.

Πρόκειται για ένα υπερφιλόδοξο πρόγραμμα ύψους 6 δις ευρώ.

Οι πιο πολλοί το θεωρούν ως τρέλα, μόνο που όπως φαίνεται αποκρύβει δόλο και μάλιστα με σοβαρές συνέπειες για τις ζωές εκατομμυρίων Ευρωπαίων, αφού το ίδιο ζητήθηκε και από την Ολλανδία, ενώ αναμένουμε να φτάσουν κάποια στιγμή και στην Ελλάδα,

Πρώτα οι Ολλανδοί αγρότες απειλήθηκαν για την ικανοποίηση των στόχων εκπομπών της ΕΕ, υποδαυλίζοντας μια νέα εξέγερση.

Οι Βρετανοί κτηνοτρόφοι βοείου κρέατος και γαλακτοκομικών είναι επίσης  πολύ νευριασμένοι, διότι το ίδιο λαμβάνει χώρα και στην Βρετανία.

Φαίνεται όλο και πιο ξεκάθαρο ότι υπάρχει μια οικολογική ατζέντα για την εξάλειψη του συμβατικού κρέατος εντελώς.
Πολλοί από τους πολιτικούς του κόσμου εκτελούν αυτό το υποχθόνιο σχέδιο. Είναι πολύ τυχερό που είμαστε εκτός ΕΕ γιατί θα μπορούσαμε να αντιμετωπίσουμε την ίδια πίεση από τις Βρυξέλλες.Ολλανδοί και Ιρλανδοί πολιτικοί απέτυχαν να αναγνωρίσουν ότι οι τεχνικές αναγεννητικής καλλιέργειας επιτρέπουν στους κτηνοτρόφους να συμβάλουν στον μετριασμό της κλιματικής αλλαγής δεσμεύοντας άνθρακα στο έδαφος.

Η τεχνολογία που απαιτείται για την ακριβή μέτρηση του άνθρακα του εδάφους αναπτύχθηκε πρόσφατα από μια βρετανική εταιρεία, την Ecometric.

Τα αποτελέσματα είναι συγκλονιστικά. Ορισμένοι Βρετανοί κτηνοτρόφοι πληρώνονται τώρα για τον καθαρό άνθρακα που έχει δεσμευτεί στα εδάφη, αφού έχει υπολογιστεί το μεθάνιο από τις αγελάδες τους το οποίο εκπέμπουν.

Όλα αυτά ακούγονται παράλογα και εξωφρενικά ενώ χιλιάδες αν όχι εκατομμύρια άνθρωποι ζουν κάτω από το όριο ,της φτώχειας ή πεινούν.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ