ΙΝΔΙΑ
Παγκοσμιοποίηση

Φάντασμα-μποντιμπίλντερ κάνει γυμναστική και αναστατώνει τους κατοίκους

Το παράξενο περιστατικό έλαβε χώρα στην πόλη Τζανσί, στην πολιτεία Ούταρ Πράντες, στην Ινδία και μετά από πολλές καταγγελίες κατοίκων της περιοχής εκτός από τους λάτρεις του ανεξήγητου μέχρι και οι αστυνομικές αρχές αποφάσισαν την παραφυσική δραστηριότητα.

Αστυνομικοί στην Πουντζάμπ της Ινδίας περιπολούν με μάσκες κατά τη διάρκεια της πανδημίας κορονοϊού, 11 Απρίλη, 2020

Και όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο, ένα όργανο γυμναστικής σε ένα υπαίθριο γυμναστήριο σε πάρκο κινείται από μόνο του, λες και κάποια αόρατη οντότητα κάθεται και γυμνάζεται εκεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι καταγγελίες κατοίκων της περιοχής στην αστυνομία για φαντάσματα που κάνουν βάρη στο ανοιχτό γυμναστήριο της περιοχής είχε ως αποτέλεσμα να ξεκινήσει έρευνα και να σταλεί ομάδα στον υπαίθριο χώρο άθλησης.

Η έρευνα της αστυνομίας για το φάντασμα τελικά απέδωσε καρπούς. Κάποιοι φαρσέρ έβαλαν έξτρα ποσότητα λιπαντικού στο μηχάνημα γυμναστικής, οπότε κάθε φορά που κάποιος το κινούσε μια φορά, αυτό συνέχισε να κινείται από μόνο του, σύμφωνα με τις αστυνομικές αναφορές.

Όπως σημείωσαν οι αρχές, ακόμη αναζητούν αυτούς πίσω από τη φάρσα, καθώς πολλά τέτοια βίντεο με φαντασματα μποντιμπίλντερ έχουν κυκλοφορήσει στα social media, ιδίως εν μέσω καραντίνας.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ