Παγκοσμιοποίηση

Το χάος του κορονοϊού τέλειο κάλυμμα για υποχρεωτική βιομετρική ταυτότητα

Τώρα που το κράτος και τα μέσα ενημέρωσης του έχουν χαρακτηρίσει λανθασμένα τον κορονοϊό ως πανδημία είναι καιρός η παγκόσμια ελίτ και οι τεχνοκράτες τους να αναγκάσουν όχι μόνο με πολύ κερδοφόρα εμβόλια τον κόσμο αλλά και με βιομετρικά αναγνωριστικά στοιχεία.

«Καθώς οι χώρες αρχίζουν να άρουν τους περιορισμούς του κορονοϊού, η βιομετρική ταυτοποίηση μπορεί να βοηθήσει στην επαλήθευση εκείνων που έχουν ήδη υποστεί λοίμωξη και να διασφαλίσει ότι οι ευάλωτοι θα πάρουν το εμβόλιο, ανέφεραν ειδικοί στον τομέα της υγείας και της τεχνολογίας», σύμφωνα με το Reuters.

Ένα βιομετρικό σύστημα αναγνώρισης μπορεί να διατηρήσει ένα αρχείο [των μολυσμένων] και εκείνων που έχουν πάρει το εμβόλιο, δήλωσε ο Larry Dohrs, επικεφαλής στον τομέα της Νοτιοανατολικής Ασίας στο iRespond, μη κερδοσκοπικό κέντρο του Σιάτλ που προώθησε την τεχνολογία του τον περασμένο μήνα.

Η πρόθεση για αυτό είναι ο "ανθρωπισμός", σύμφωνα με το iRespond, αλλά και με την Simprints, μια βρετανική ΜΚΟ που συνεργάζεται με την Παγκόσμια Πρωτοβουλία mHealth του Πανεπιστημίου Johns Hopkins, και τα πανδημικά σενάρια "Dark Winter". Η επιχείρηση Dark Winter ήταν το κωδικό όνομα για μια προσομοίωση βιοτρομοκρατικής επίθεσης ανώτερου επιπέδου που πραγματοποιήθηκε από τις 22 έως τις 23 Ιουνίου 2001. Σχεδιάστηκε για να πραγματοποιήσει μια ψεύτικη εκδοχή μίας συγκεκαλυμμένης και εκτεταμένης επίθεσης ενάντια στις Ηνωμένες Πολιτείες. Οι Tara O'Toole και Thomas Inglesby του Johns Hopkins Center for Civilian Biodefense Strategies (CCBS) / Center for Strategic and International Studies (CSIS), και οι Randy Larsen και Mark DeMier of Analytic Services ήταν οι κύριοι σχεδιαστές, συγγραφείς και υπεύθυνοι του “Dark Winter”.

Η συνολική παρακολούθηση απαιτεί 24 ώρες την μέρα 7 ημέρες την εβδομάδα παρακολούθηση ατόμων - ειδικά εκείνων που περιλαμβάνονται στη βάση δεδομένων του Main Core ακτιβιστών και πολιτικών εχθρών του κράτους - και η βιομετρική τεχνολογία που εισήχθη κατά τη διάρκεια της υστερίας μιας υπερβολικής απειλής για την υγεία ταιριάζει στο σχέδιο.

Το ID2020 - ένα έργο που ξεκίνησε από το Ίδρυμα Rockefeller, τον Bill Gates και τη Microsoft, τις διεθνικές φαρμακευτικές εταιρείες και τις εταιρίες τεχνολογίας – προωθεί επιθετικά την ιδέα ότι κάθε άνθρωπος στον πλανήτη χρειάζεται βιομετρική επαλήθευση, διότι “το να αποδείξεις ποιος είσαι είναι θεμελιώδες και οικουμενικό ανθρώπινο δικαίωμα " σύμφωνα με την ιστοσελίδα του ID2020.

"Αυτό που πραγματικά θέλουν είναι μια πλήρως τυποποιημένη μορφή συλλογής και ανάκτησης δεδομένων και η διασυνοριακή ανταλλαγή ταυτότητας ολόκληρου του πληθυσμού του πλανήτη, ώστε το αυτόνομο κέντρο χειρισμού να λειτουργεί ανεξάρτητα και για τον υπολογισμό της πιθανής συμβολής του καθενός και για την απειλή για το σύστημα”, εξηγεί η OffGrid Healthcare.

Εάν πιστεύετε ότι αυτό είναι επικίνδυνα κοντά στο σύστημα κοινωνικής πρόνοιας της Κίνας, δεν πέφτετε έξω...

Η εισαγωγή αυτής της ολοκληρωτικής τεχνολογίας υπό την κάλυψη μιας υποτιθέμενης πανδημίας με εικασίες είναι σχεδόν τέλεια κάλυψη για την «τεχνολογία ταυτότητας ασθενών» που παράγει δεδομένα για άτομα, που τα μοιράζονται με το κράτος και τους εταίρους του.

Ένα εμβόλιο που φαίνεται φαινομενικά σχεδιασμένο για την καταπολέμηση του COVID-19 θα καταστεί υποχρεωτικό και όσοι αντιστέκονται θα συμπεριληφθούν στη μαύρη λίστα ως εγκληματίες της δημόσιας υγείας. Θα αποκλειστούν από την κοινωνία, όπως και οι Κινέζοι πολίτες που υποφέρουν από το ολοκληρωτικό κοινωνικό προνοιακό σύστημα της Κίνας.

Ο γνωστός Αμερικανός αναλυτής Martin Armstrong πιστεύει ότι το σύμπλεγμα υγειονομικής περίθαλψης-βιομηχανίας και η πολιτεία θα εισαγάγουν κρυφά μια ταυτότητα νανοτεχνολογίας και τσιπ παρακολούθησης μαζί με ένα κοκτέιλ τοξινών εμβολίου ή θα το πουλήσουν στο κοινό ως ένας τρόπο για τον εντοπισμό εκείνων που μάλλον έχουν μολυνθεί.

Η πρόταση αφορά ένα ψηφιακό πιστοποιητικό που επαληθεύει εάν έχετε εμβολιαστεί και αναπτύχθηκε από το MIT και τη Microsoft. Εξετάζουν τη συγχώνευση με το ID2020 του Bill Gates. Είναι πολύ πιθανό ότι αυτός ο εκφοβισμός υπήρξε μια σκόπιμη πλοκή για να ωθήσουν τους ανθρώπους να αποδεχθούν αυτά τα ψηφιακά εμφυτεύματα. Απορρίψτε το αν τολμάτε, και θα σας απαγορευτεί η συμμετοχή σε κοινωνικές συγκεντρώσεις κλπ . Όπως μετά την 11η Σεπτεμβρίου μας υποχρέωσαν να περνάμε από ακτίνες πριν εισέλθουμε σε ένα αεροπλάνο, τώρα το επόμενο στάδιο είναι να ενσωματώσουν στον άνθρωπο ψηφιακούς δείκτες που χρησιμοποιούν σε σκύλους και γάτες.

Το COVID-19 είναι ένας τέλειος “Δούρειος 'ιππος” για μια κατάσταση ελέγχου στις ζωές των απλών πολιτών, αλλά επίσης υποδεικνύει τους επικριτές και πιθανούς αντιπάλους και τους τιμωρεί ως εχθρούς του κράτους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ