Παγκοσμιοποίηση

London Times: Εξτρεμισμός σαν του ISIS όσοι υποστηρίζουν τους παραδοσιακούς ρόλους των φύλων

Οι Times του Λονδίνου δηλώνουν υπακοή στην Νέα Τάξη Πραγμάτων και ισχυρίζονται πως η υποστήριξη των παραδοσιακών ρόλων των φύλων είναι μια μορφή εξτρεμισμού σε ένα άρθρο που ισχυρίζεται ακόμη ότι οι λεγόμενες «παραδοσιακές σύζυγοι» είναι ίσες με τις «νύφες του ISIS».

"Μια αυξανόμενη διαδικτυακή κοινότητα γυναικών απορρίπτει το φεμινισμό και στρέφεται υπέρ της υποταγής στους άνδρες. Οι τεχνικές που χρησιμοποιούνται για τη ριζοσπαστικοποίησή τους είναι παρόμοιες με εκείνες που χρησιμοποιούνται για τις νύφες του Isis ", γράφει η Julia Ebner.

Η Ebner εργάζεται στο Ινστιτούτο Στρατηγικού Διαλόγου (ISD), think tank που συνεργάζεται με τις εθνικές κυβερνήσεις, την Google και άλλους για να αντιμετωπίσει το μίσος και τον εξτρεμισμό στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Το πήγε από τις γυναίκες που «έχουν αποκτήσει εξουσία» σε «γυναίκες που θέλουν να υιοθετήσουν τους παραδοσιακούς ρόλους των φύλων και πως είναι οι ίδιες με τις νύφες των τρομοκρατών του ISIS».

Προφανώς, οι γυναίκες που επιλέγουν να είναι υπό την αγκάλη των ανδρών στο πλαίσιο ενός παραδοσιακού γάμου αντιπροσωπεύουν πλέον ένα εξτρεμιστικό κίνημα!!!

Δεν πρόκειται για την πρώτη φορά που η αναφορά της «παραδοσιακής συζύγου» συνδέεται με τον εξτρεμισμό.

Η αυτοαποκαλούμενη "αντιφασίστρια" ερευνήτρια Becca Lewis αντέδρασε σε ένα κομμάτι του BBC για τις «παραδοσιακές συζύγους» χαρακτηρίζοντας το «κυριολεκτική λευκή προπαγάνδα».

Οι New York Times δημοσίευσαν επίσης ένα άρθρο το οποίο βεβαιώνει ότι η «παραδοσιακή μαμάείναι ένα μολυσματικό στέλεχος του λευκού εθνικισμού».

Ωστόσο, παρά τις αγωνιώδεις προσπάθειες της Νέας Τάξης Πραγμάτων και των υμνητών της, υπάρχει ακόμη μια ομάδα ανθρώπων που ζουν στη Δύση και θέλουν να αγκαλιάσουν πιο παραδοσιακούς ρόλους των φύλων που βασίζονται στην πίστη, προκειμένου να ξεφύγουν από την εκφυλισμένη κόλαση της νεωτερικότητας, η οποία συνέβαλε στην καταγραφή υψηλών ποσοστών κατάθλιψης και αυτοκτονίας μεταξύ των νέων.

Και γι 'αυτό, δαιμονοποιούνται σαν να πρόκειται για πραγματικούς τρομοκράτες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ