Μέση Ανατολή

Άρχισαν τα όργανα: Οι πρώτες αντιδράσεις στην εκεχειρία - Παραιτείται ο ακροδεξιός εταίρος του Νετανιάχου

Εντός των επόμενων ωρών ο ακροδεξιός εταίρος του Μπενιαμίν Νετανιάχου και Υπουργός Εσωτερικής Ασφάλειας Ιταμάρ Μπεν Γκβιρ αναμένεται να παραιτηθεί της θέσης του και να αποχωρήσει από την Κυβέρνηση. 

Με τη σημερινή της σύνθεση - διεύρυνση μόνο η αποχώρηση του Ιταμάρ Μπεν Γκβιρ δε «ρίχνει» την κυβέρνηση  Νετανιάχου. 

Ο Μπεν Γκβιρ ενημέρωσε - απείλησε από εχθές τον Νετανιάχου πως η υπογραφή συμφωνίας για τη Γάζα αποτελεί ήττα από τη Χαμάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Αρχίζει το “ματς”- Ο Πούτιν διέταξε την κατάρριψη οποιουδήποτε βρετανικού, γαλλικού ή γερμανικού μεταγωγικού στην Δυτική Ουκρανία

Το Κρεμλίνο θα κάνει την δική του επίδειξη δύναμης με νέα μαζική αεροπορική και πυραυλική επίθεση στο ουκρανικό έδαφος