Μέση Ανατολή
Ενημερώθηκε στις:

Ισραηλινός αξιωματούχος: Η Χαμάς απέρριψε το προτεινόμενο σχέδιο για κατάπαυση πυρός

Αρνητική απάντηση έδωσε η Χαμάς σχετικά με σχέδιο που προτάθηκε για κατάπαυση πυρός στη Λωρίδα της Γάζας όπως αποκαλύπτει αξιωματούχος του Ισραήλ που μελέτησε την απάντηση που διαβίβασε το παλαιστινιακό ισλαμιστικό κίνημα στους μεσολαβητές.

Το σχέδιο είχε παρουσιαστεί από τον Αμερικανό πρόεδρο, Τζο Μπάιντεν, στις 31 Μαΐου.

«Αλλαγή σε όλες τις βασικές παραμέτρους»

 

«Το Ισραήλ έλαβε απόψε από τους μεσολαβητές την απάντηση της Χαμάς. Στην απάντηση, η Χαμάς απορρίπτει την πρόταση για απελευθέρωση των ομήρων, την οποία παρουσίασε ο πρόεδρος Μπάιντεν», δήλωσε ο ισραηλινός αξιωματούχος υπό τον όρο να διατηρήσει την ανωνυμία του, όπως μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων Reuters.

Η Χαμάς και ο Παλαιστινιακός Ισλαμικός Τζιχάντ «έχουν αλλάξει όλες τις βασικές και πιο σημαντικές παραμέτρους», υποστήριξε ο ίδιος αξιωματούχος.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Bellhara
Ελληνοτουρκικά 0

Πως και γιατί θα πρέπει να στηθεί επιχείρηση φίλιας αεροναυτικής συνοδείας της Φρεγάτας BELHARA ΚΙΜΩΝ μέχρι τη Σαλαμίνα; Οι τρείς "συμπτώσεις"

Ποιός ελέγχει πλήρως την Λιβύη και τις ακτές της Συρίας, ώστε να μην "ξεφύγει" από εκεί κανένα drone "αγνώστου...