Μέση Ανατολή

Ηγέτης της Χεζμπολάχ: Tο Ισραήλ θα πληρώσει το τίμημα των επιθέσεων «με αίμα»

Η υποστηριζόμενη από το Ιράν Χεζμπολάχ έδωσε το στίγμα της κλιμάκωσης των επιθέσεων κατά του Ισραήλ ως απάντηση των ισραηλινών πληγμάτων που σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια της τρέχουσας εβδομάδας. Μάλιστα η λιβανέζικη οργάνωση δηλώνει ότι το Ισραήλ θα πληρώσει το τίμημα των επιθέσεων «με αίμα».

«Η απάντηση στη σφαγή πρέπει να είναι η συνέχιση του έργου της αντίστασης στο μέτωπο και η κλιμάκωση της στο μέτωπο», δήλωσε ο ηγέτης της Χεζμπολάχ Χασάν Νασράλα σε τηλεοπτικό διάγγελμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


«Οι γυναίκες μας και τα παιδιά μας που σκοτώθηκαν αυτές τις ημέρες και ο εχθρός θα πληρώσει το τίμημα της αιματοχυσίας τους με αίμα», ανέφερε ακόμη ο Νασράλα.

Νωρίτερα σήμερα, η Χεζμπολάχ ανακοίνωσε ότι δύο μέλη της σκοτώθηκαν, ενώ η σύμμαχος της Χεζμπολάχ, Αμάλ, ανέφερε ότι τρία μέλη της έχασαν τη ζωή τους από ισραηλινό χτύπημα.

Οι Ισραηλινές Δυνάμεις Άμυνας ανακοίνωσαν την Πέμπτη ότι εξουδετέρωσαν έναν ανώτερο διοικητή της Χεζμπολάχ στην επίλεκτη δύναμη Ραντουάν της τρομοκρατικής οργάνωσης που ήταν υπεύθυνος για μια βομβιστική επίθεση του Μαρτίου 2023 στο βόρειο Ισραήλ, μαζί με τον αναπληρωτή του, σε χτύπημα που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης στον νότιο Λίβανο.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ