Μέση Ανατολή

Unicef: «Ο χειρότερος βομβαρδισμός από την έναρξη του πολέμου – Μαζικές απώλειες παιδιών» (Βίντεο)

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Unicef, οργάνωσης για την ασφάλεια και την βοήθεια προς τα παιδιά που βρίσκονται σε άμεσο κίνδυνο, έκανε ανταπόκριση στην πλατφόρμα X, για την επανέναρξη των βομβαρδισμών.

Μέσα από ένα βίντεο των 40 δευτερολέπτων και μια κάρτα με τις δηλώσεις του, ο εκπρόσωπος τύπου δεν αφήνει το παραμικρό περιθώριο για το τι εκτυλίσσεται στην Λωρίδα της Γάζας. Προειδοποιήσεις έχει κάνει ακόμη η εκτελεστική διευθύντρια της Unicef και ο Ερυθρός Σταυρός.

Έκανε λόγο για τον σφοδρότερο (σ.σ. τον χειρότερο) βομβαρδισμό από την έναρξη του πολέμου, τι απαντά το Ισραήλ. Ο Τζέημς Έλντερ, με την ιδιότητα πάντα του εκπροσώπου Τύπου της Unicef, σε ανταπόκρισή του από το Νοσοκομείο Νάσερ στη Λωρίδα της Γάζας, ξεκίνησε με τον άνω σοκαριστικό πρόλογο: Νιώθω πως μου τελειώνουν οι τρόποι να περιγράψω τον τρόμο που χτυπά τα παιδιά. Συνέχισε λέγοντας πως νιώθει πως σχεδόν αποτυγχάνει να μεταφέρει τους ατελείωτους σκοτωμούς παιδιών.

Έκανε επίσης έκκληση, πως ίσως αν ο κόσμος μπορούσε να δει ποιοι βρίσκονται σε κίνδυνο, όπως δύο μωράκια που έδειξε τον Κχαλέντ και την Χάνα, κάνοντας έκκληση στον κόσμο να προσευχηθεί να είναι ζωντανά στις ημέρες που έρχονται.

Ο εκπρόσωπος τύπου τις τελευταίες ημέρες μιλάει σε όσα κανάλια έχουν συνεργεία στη Γάζα ζητώντας την λήξη των άκριτων βομβαρδισμών και την άμεση «ανθρωπιστική κατάπαυση του πυρός».

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οπλικά συστήματα 0

Το σύγχρονο ελληνικό “πυρπολικό” ΑΡΓΩ που θα σκορπίζει τον πανικό στα τουρκικά πολεμικά στην ανύπαρκτη “Γαλάζια Πατρίδα”

Δρώντας μαζικά σε ικανούς αριθμούς τα μη επανδρωμένα σκάφη του ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού θα κτυπούν μέρα και νύχτα...
Ελληνοτουρκικά 0

Η ανάπτυξη του τουρκικού μαχητικού 5ης γενιάς ΚΑΑΝ μπορεί να εξελιχθεί σε "μεγάλη φούσκα"- Οι έξι (6) σημαντικοί λόγοι που το αποδεικνύουν

Η ΕΕ μέσω της  PESCO , καθώς  επίσης και κοινοπραξίες  Ευρωπαϊκών κρατών, επιχειρούν να κατασκευάσουν  μαχητικά σαφώς...